produse

Fierbător Philips Viva HD9305/21

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HD9305/21
EAN: 8710103693420
Date brute
G: 1,24kg

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20Romania%20blendere%20storcatoare%20roboti%20mixere.jpg
 

Fabricat din oţel inoxidabil, sigur şi rezistent. Fierbător metalic durabil şi elegant, fabricat din oţel inoxidabil, conceput pentru o durată lungă de viaţă.

Tehnologie de comandă a fierbătorului concepută în Marea Britanie, sigură şi fiabilă. Tehnologie de comandă a fierbătorului concepută în Marea Britanie, sigură şi fiabilă.

Element de încălzire plat pentru fierbere rapidă şi curăţare uşoară. Elementul de oţel inoxidabil ascuns asigură fierbere rapidă şi curăţare facilă.

Capac cu balamale care este complet detaşabil, pentru curăţare mai uşoară. Capac cu balamale care este complet detaşabil, pentru curăţare mai uşoară.

Indicator uşor de citit pentru nivelul apei. Indicator uşor de citit pentru nivelul apei în partea posterioară.

Bobină pentru cablu de alimentare pentru depozitare uşoară. Cablul poate fi împachetat în jurul bazei, de aceea este uşor să aşezi fierbătorul în bucătărie.

Bază Pirouette 360° fără fir pentru ridicare şi amplasare uşoare. Bază Pirouette 360° fără fir pentru ridicare şi amplasare uşoare.

Filtru anti-calcar, pentru o ceaşcă curată de apă. Filtrul anti-calcar mobil asigură curăţenia apei din ceaşcă.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.