produse

Fierbător Philips Daily Collection HD9352/60, 1850-2200 W, 1,7 l, oţel inoxidabil, roşu

COD: HD9352/60
Bucureşti: Stoc magazin
Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Miercuri 23 Iun. - Joi 24 Iun.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
279,99 Lei -46%
mai ieftin cu 130,00 Lei
149,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

Sistem de rulare a cablului pentru ajustare şi depozitare uşoare. Cablul poate fi înfăşurat sub bază, deci are lungimea potrivită pentru orice bucătărie şi poate fi depozitat uşor.

Element de încălzire plat pentru fierbere rapidă. Un element de încălzire ascuns din oţel inoxidabil asigură fierbere rapidă şi curăţare facilă.

Capac cu resort şi deschizătură mare pentru curăţare. Capacul se deschide uşor la simpla apăsare a unui buton, evitând contactul cu aburii. Gura largă de deschidere simplifică curăţarea.

Bază Pirouette 360° fără fir pentru ridicare şi amplasare uşoare. Bază Pirouette 360° fără fir pentru ridicare şi amplasare uşoare.

Filtrul cu microsită captează particulele mici de calcar. Un filtru detaşabil cu microsită pe gura de scurgere captează particulele mici de calcar de până la 200 de microni pentru a asigura o cană curată.

Lampa de control indică dacă fierbătorul este pornit. Ledul indicator elegant încorporat în comutatorul de pornire/oprire se aprinde când fierbătorul este pornit.

Reumplere uşoară prin capac sau gura de scurgere. Fierbătorul poate fi umplut prin gura de scurgere sau prin deschiderea capacului cu resort.

Sistem de siguranţă multiplă împotriva încălzirii în gol. Sistem de siguranţă multiplă împotriva încălzirii în gol, cu oprire automată atunci când apa este gata.

Fierbător metalic robust cu corp din oţel inoxidabil. Fierbătorul metalic robust cu corp din oţel inoxidabil este elegant, fiind conceput pentru o durată lungă de viaţă.

Indicator de nivel al apei uşor de citit. Nivelul apei este uşor de citit cu ajutorul unui indicator amplasat sub mâner.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Marinescu Ion

08 dec 2020

imi place.

Achizitie verificata

Livrarea produselor foarte rapidă și conformă cu oferta aleasă.