produse

Fierbător Philips Daily HD9352/60, 1850~2200W, 1.7L, Oţel inoxidabil, Roşu

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HD9352/60
EAN: 8710103854531
Lansat în: Q1 2018
Date brute
G: 1,48kg
L: 25,20cm
l: 22,80cm
Î:19,80cm

Descriere

Sistem de rulare a cablului pentru ajustare şi depozitare uşoare. Cablul poate fi înfăşurat sub bază, deci are lungimea potrivită pentru orice bucătărie şi poate fi depozitat uşor.

Element de încălzire plat pentru fierbere rapidă. Un element de încălzire ascuns din oţel inoxidabil asigură fierbere rapidă şi curăţare facilă.

Capac cu resort şi deschizătură mare pentru curăţare. Capacul se deschide uşor la simpla apăsare a unui buton, evitând contactul cu aburii. Gura largă de deschidere simplifică curăţarea.

Bază Pirouette 360° fără fir pentru ridicare şi amplasare uşoare. Bază Pirouette 360° fără fir pentru ridicare şi amplasare uşoare.

Filtrul cu microsită captează particulele mici de calcar. Un filtru detaşabil cu microsită pe gura de scurgere captează particulele mici de calcar de până la 200 de microni pentru a asigura o cană curată.

Lampa de control indică dacă fierbătorul este pornit. Ledul indicator elegant încorporat în comutatorul de pornire/oprire se aprinde când fierbătorul este pornit.

Reumplere uşoară prin capac sau gura de scurgere. Fierbătorul poate fi umplut prin gura de scurgere sau prin deschiderea capacului cu resort.

Sistem de siguranţă multiplă împotriva încălzirii în gol. Sistem de siguranţă multiplă împotriva încălzirii în gol, cu oprire automată atunci când apa este gata.

Fierbător metalic robust cu corp din oţel inoxidabil. Fierbătorul metalic robust cu corp din oţel inoxidabil este elegant, fiind conceput pentru o durată lungă de viaţă.

Indicator de nivel al apei uşor de citit. Nivelul apei este uşor de citit cu ajutorul unui indicator amplasat sub mâner.

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Marinescu Ion

08 Dec 2020

imi place.

Achizitie verificata

Livrarea produselor foarte rapidă și conformă cu oferta aleasă.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.