produse

Cântar de bucătărie TEFAL Optiss Decor BC5122V1, Max 5kg, Precizie 1g, Funcții TARE și Lichide (cl/dl), Oprire automată, Necesită 2xAAA LR03 (incluse), Profil subțire, Sticlă tratată termic, Cârlig (Cupcakes)

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
COD: BC5122V1
EAN: 3168430247826
Date brute
G: 0,72kg
L: 23,00cm
l: 18,00cm
Î:3,00cm

Descriere

Reţetele de prăjituri, acum la îndemâna oricui! Design atractiv şi, în acelaşi timp, practic.

Optiss: cântare atractive şi, în acelaşi timp, practice, care teajută să găteşti cu precizie şi aduc o pată de culoare în bucătăria ta! Veţi fi încântaţi de culorile strălucitoare şi moderne ale cântarelor de bucătărie Optiss!

Precizie. Exacte până la fiecare gram/ml, de la 0 la 5 kg. Şi nu numai că au un design atractiv - mai important, sunt foarte precise până la fiecare gram sau decilitru de ingrediente şi de lichide.

Cârlig de perete integrat pentru o depozitare uşoară. Cântarele Optiss sunt în aceleaşi timp eficiente şi practice datorită unui cârlig de perete integrat care vă permite să le agăţaţi oriunde! Designul compact permite, de asemenea, depozitarea lor atât orizontal, cât şi vertical.

Sunt prevăzute cu funcţia automată Tara, care scade greutatea recipientului dumneavoastră, pentru a cântări cu precizie ingredientele, fără a fi nevoie de ajustări manuale complicate şi care necesită mult timp. Funcția inteligentă TARA asigură cântăriri succesive a mai multor ingrediente în același recipient și te ajută să economisești timp. Nu este nevoie să trasferi fiecare ingredient, ci pur și simplu să resetezi cântarul la 0 și să continui să adaugi ingrediente.

Design ultrasubţire din sticlă. Platforma de înaltă calitate din sticlă tratată termic este robustă şi rezistentă la zgârieturi.

Funcţie de măsurare a lichidelor în cl/dl. Cu funcția pentru lichide poți schimba ușor între cântărirea ingredientelor solide (g) sau lichide (ml) fără niciun risc de eroare în timpul convertirii unităților de măsură.

Baterii incluse. Întotdeauna pregătit de utilizare cu cele 2 baterii LR03 AAA incluse în pachet.

Alte caracteristici:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.