produse

Cântar de bucătărie TEFAL Optiss Decor BC5122V1, Max 5kg, Precizie 1g, Funcții TARE și Lichide (cl/dl), Oprire automată, Necesită 2xAAA LR03 (incluse), Profil subțire, Sticlă tratată termic, Cârlig (Cupcakes)

COD: BC5122V1
Bucureşti: Stoc limitat
Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 28 Sept. - Miercuri 29 Sept.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
124,99 Lei -20%
mai ieftin cu 25,00 Lei
99,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România

Descriere

Reţetele de prăjituri, acum la îndemâna oricui! Design atractiv şi, în acelaşi timp, practic.

Optiss: cântare atractive şi, în acelaşi timp, practice, care teajută să găteşti cu precizie şi aduc o pată de culoare în bucătăria ta! Veţi fi încântaţi de culorile strălucitoare şi moderne ale cântarelor de bucătărie Optiss!

Precizie. Exacte până la fiecare gram/ml, de la 0 la 5 kg. Şi nu numai că au un design atractiv - mai important, sunt foarte precise până la fiecare gram sau decilitru de ingrediente şi de lichide.

Cârlig de perete integrat pentru o depozitare uşoară. Cântarele Optiss sunt în aceleaşi timp eficiente şi practice datorită unui cârlig de perete integrat care vă permite să le agăţaţi oriunde! Designul compact permite, de asemenea, depozitarea lor atât orizontal, cât şi vertical.

Sunt prevăzute cu funcţia automată Tara, care scade greutatea recipientului dumneavoastră, pentru a cântări cu precizie ingredientele, fără a fi nevoie de ajustări manuale complicate şi care necesită mult timp. Funcția inteligentă TARA asigură cântăriri succesive a mai multor ingrediente în același recipient și te ajută să economisești timp. Nu este nevoie să trasferi fiecare ingredient, ci pur și simplu să resetezi cântarul la 0 și să continui să adaugi ingrediente.

Design ultrasubţire din sticlă. Platforma de înaltă calitate din sticlă tratată termic este robustă şi rezistentă la zgârieturi.

Funcţie de măsurare a lichidelor în cl/dl. Cu funcția pentru lichide poți schimba ușor între cântărirea ingredientelor solide (g) sau lichide (ml) fără niciun risc de eroare în timpul convertirii unităților de măsură.

Baterii incluse. Întotdeauna pregătit de utilizare cu cele 2 baterii LR03 AAA incluse în pachet.

Alte caracteristici:

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)