Blender rezidențial Blendtec Designer 625, Vas WildSide+ de 2.6l, Gradat până la 1l, Capac ventilat, Motor 1560W (6 trepte + Pulse), Supratață tactilă iluminată, Afișaj LCD cu numărătoare inversă, 4 programe, Negru

COD: 625 Designer
Bucureşti: Ultimul în stoc

Fabricat în*:

United States
Statele Unite ale Americii
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Este blenderul care face de toate! Vă complementează chiar și bucătăria! 625 are ca trăsături principale tehnologii de amestecare și control de ultimă generație. Un ecran tactil cu pictograme ușor de identificat fac din el un model mult mai versatil și mult mai simplu de utilizat!

Citeste descrierea completa
3.199,99 Lei -13%
mai ieftin cu 400,00 Lei
2.799,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: PROFIMATIC

Descriere

6 trepte de viteza + functia “Plus”. Pur şi simplu alunecă cu degetul de la stanga (-) spre dreapta (+) pe ecranul tactil pentru a controla viteza motorului pentru mixare. Fucţia “Plus” iţi oferă o explozie scurtă de putere şi viteză.

Programe prestabilite. 4 programe prestabilite te ajută să mixezi perfect (smothies, deserturi reci, suc sau supă fierbinte) cu o singură atingere fără să te mai gândeşti cât trebuie sau la ce viteză trebuie să mixezi.

Ecran tactil iluminat. Designer 625 este simplu de utilizat deoarece prezintă un ecran tactil intuitiv, cu pictograme ușor de văzut. Se porneste cu o singură atingere, se închide în mod automat, este complet plat, astfel încât curățarea se face simplu şi rapid.

Blendtec poate fi folosit pentru mixarea alimentelor ce prezintă consistenţă diferită pentru a prepara smoothie, supă, piure, faină. Mixează seminţe înmuiate, carne crudă, seminţe şi cereale uscate, legume şi fructe întregi, alune , brânza tare, gheaţă, fructe îngheţate.

Caracteristici:

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului