produse

Blender de masă Bosch VitaBoost MMBH4P3W, 1600 W, alb

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: MMBH4P3W

Descriere

magNET.ro este partener Bosch România - Aspiratoare, roboți de bucătărie, accesorii originale

Inspirație și rețete pentru un stil de viață sănătos. În aplicația VitaBar găsești inspirație și rețete pentru smoothie-uri, shake-uri, sucuri, supe și sosuri - orice poate fi pregătit cu ajutorul blenderului și al storcătorului. In aplicație vei găsi îndrumare pas cu pas, informații nutriționale pentru un stil de viață sănătos.

Cană rezistentă, din Tritan, pentru cantități mari și pentru supe calde. Nu-ți mai face griji din cauza volumului redus sau că sticla se va sparge. Cana din Tritan de calitate superioară are o capacitate de 2 litri și este ideală pentru porții mari și pentru pasarea ingredientelor dure, a supelor calde și a băuturilor reci. Tritanul este rezistent, durabil, ușor și fără BPA.

Fără BPA pentru componentele din plastic ce intră în contact cu alimentele. Bucură-te de preparare fără să-ți faci griji! Toate componentele din plastic care pot intra în contact cu alimentele nu conțin BPA. Datorită componentelor fără BPA, prepararea alimentelor este sănătoasă și sigură.

Caracteristici produs:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.