produse

Blender de masă Bosch SilentMixx Pro MMB66G5M, 900W (2 trepte, HiSpeed și Pulse), Max 33000rpm, Vas sticlă ThermoGlass 2.3l (alimente 1.5l), Cuțit Easy Klick, Carcasă inox, Cablu 0.9m, 73dBA, 4.9kg, Aplicație Vitabar

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Hong Kong (China)
Hong Kong
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: MMB66G5M
EAN: 4242005040612
Lansat în: Q3 2017
Date brute
G: 5,80kg
L: 43,00cm
l: 33,00cm
Î:22,50cm

Descriere

Cuțit detașabil EasyKlick pentru curățare ușoară și în siguranță. Curățarea blenderului trebuie să fie la fel de ușoară precum utilizarea lui. Datorită cuțitului EasyKlick ingredientele pot fi amestecate rapid și fin. Datorită sistemului inteligent de blocare, lama poate să fie detașată ușor și repede după utilizar, pentru a fi curățată sub jet de apă de la robinet sau în mașina de spălat vase.

Componente ușor de curățat în mașină de spălat vase. De obicei, curățarea după preparare durează. Nu și cu acest blender. Capacul cănii și cupa pentru măsurare sunt lavabile în mașina de spălat vase, asigurând o curățare ușoară și confortabilă.

Utilizare ușoară datorită treptelor variabile de viteză și a funcției Pulse. Ingredientele au nevoie de viteze și de durate de pasare diferite. Poți ajusta cu ușurință viteza în funcție de nevoile tale, cu un singur buton. Dacă este nevoie de viteza maximă la anumite intervale, doar utilizează funcția Pulse și ingredientele vor fi amestecate conform cerințelor tale.

Inspirație și rețete pentru un stil de viață sănătos. În aplicația VitaBar găsești inspirație și rețete pentru smoothie-uri, shake-uri, sucuri, supe și sosuri - orice poate fi pregătit cu ajutorul blenderului și al storcătorului. In aplicație vei găsi îndrumare pas cu pas, informații nutriționale pentru un stil de viață sănătos.

Preparare rapidă și ușoară a supelor fierbinți și a băuturilor reci. Nu mai este cazul să îți faci griji cu privire la o posbilă spargere a cănii din cauza lichidului fierbinte. Cana din sticlă ThermoGlass, cu pereți groși, este ideală atât pentru prepararea supelor fierbinți, cât și a băuturilor reci. Poți amesteca toate ingredientele în siguranță.

Fără BPA pentru componentele din plastic ce intră în contact cu alimentele. Bucură-te de preparare fără să-ți faci griji! Toate componentele din plastic care pot intra în contact cu alimentele nu conțin BPA. Datorită componentelor fără BPA, prepararea alimentelor este sănătoasă și sigură.

Caracteristici produs:

magNET.ro este partener Bosch România - Aspiratoare, roboți de bucătărie, accesorii originale

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Simileanu Ion

16 Aug 2022

Blender bosch

Achizitie verificata

Sunt foarte mulțumit de produs și de magazin. A ajuns comanda foarte repede și în condiții foarte bune.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.