Blender de masă Bosch SilentMixx Pro MMB66G5M, 900 W, alb

COD: MMB66G5M
Stoc furnizor

SilentMixx Pro: cel mai silențios mixer de putere de la Bosch - acum cu programul HighSpeed. Blenderul de putere SilentMixx Pro oferă performanțe de operare ridicate, la un nivel de zgomot redus, datorită sistemului inovator Noise Reduction System. Răcoritoare sau gheață zdrobită - datorită programelor automate obțineți întotdeauna rezultatele dorite la atingerea unui buton. Bucură-te de rezultate perfect procesate într-un timp extrem de scurt, în special în cazul fructelor sau legumelor congelate sau cu fibre, datorită programului HighSpeed. Cuțitul EasyKick garantează rezultate excelente și poate fi detașat foarte ușor pentru curățare. Blender din sticlă ThermoGlass, cu o capacitate de 2.3l: pentru prepararea ușoară și în siguranță a supelor fierbinți și a băuturilor reci.

Citeste descrierea completa
684,99 Lei -28%
mai ieftin cu 190,00 Lei
494,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

Cuțit detașabil EasyKlick pentru curățare ușoară și în siguranță. Curățarea blenderului trebuie să fie la fel de ușoară precum utilizarea lui. Datorită cuțitului EasyKlick ingredientele pot fi amestecate rapid și fin. Datorită sistemului inteligent de blocare, lama poate să fie detașată ușor și repede după utilizar, pentru a fi curățată sub jet de apă de la robinet sau în mașina de spălat vase.

Componente ușor de curățat în mașină de spălat vase. De obicei, curățarea după preparare durează. Nu și cu acest blender. Capacul cănii și cupa pentru măsurare sunt lavabile în mașina de spălat vase, asigurând o curățare ușoară și confortabilă.

Utilizare ușoară datorită treptelor variabile de viteză și a funcției Pulse. Ingredientele au nevoie de viteze și de durate de pasare diferite. Poți ajusta cu ușurință viteza în funcție de nevoile tale, cu un singur buton. Dacă este nevoie de viteza maximă la anumite intervale, doar utilizează funcția Pulse și ingredientele vor fi amestecate conform cerințelor tale.

Inspirație și rețete pentru un stil de viață sănătos. În aplicația VitaBar găsești inspirație și rețete pentru smoothie-uri, shake-uri, sucuri, supe și sosuri - orice poate fi pregătit cu ajutorul blenderului și al storcătorului. In aplicație vei găsi îndrumare pas cu pas, informații nutriționale pentru un stil de viață sănătos.

Preparare rapidă și ușoară a supelor fierbinți și a băuturilor reci. Nu mai este cazul să îți faci griji cu privire la o posbilă spargere a cănii din cauza lichidului fierbinte. Cana din sticlă ThermoGlass, cu pereți groși, este ideală atât pentru prepararea supelor fierbinți, cât și a băuturilor reci. Poți amesteca toate ingredientele în siguranță.

Fără BPA pentru componentele din plastic ce intră în contact cu alimentele. Bucură-te de preparare fără să-ți faci griji! Toate componentele din plastic care pot intra în contact cu alimentele nu conțin BPA. Datorită componentelor fără BPA, prepararea alimentelor este sănătoasă și sigură.

Caracteristici produs:

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului