produse

Blender de mare viteză cu mixare în vid Philips Avance HR3752/00

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: HR3752/00
EAN: 8710103855071
Lansat în: Q2 2018
Date brute
G: 5,47kg
L: 46,00cm
l: 31,00cm
Î:25,00cm

Descriere

Program prestabilit pentru mixare în vid şi amestecare a smoothie-urilor. Alege dintre 3 programe: smoothie în vid, impuls, zdrobire gheaţă. Poţi să prepari orice smoothie doreşti.

Vas din tritan rezistent. Vasul din tritan este realizat din copoliester şi este mai uşor decât un vas de sticlă. Nu are miros şi nu se pătează uşor. Mediul ideal pentru smoothie-ul preferat.

Mod manual cu viteze variabile. De la procesare delicată pentru fructele moi până la o explozie de putere pentru fructele şi legumele mai tari. Cu opţiunile manuale de viteză variabilă, alegerea îţi aparţine.

Motor puternic de 1400 W pentru amestecuri mai fine. Procesare mai fină a fructelor şi a legumelor graţie motorului de 1400 W.

Tehnologie de procesare avansată ProBlend 6 3D. Am dezvoltat tehnologia ProBlend 6 3D pentru a ne asigura că toate ingredientele din smoothie-uri sunt procesate fin, astfel încât toate substanţele nutritive din fructe, legume şi nuci să fie eliberate din structura celulară şi absorbite uşor de organism.

Până la 35.000 RPM. 35.000 RPM pentru procesare excelentă şi smoothie-uri şi mai sănătoase.

Vas de blender lavabil în maşina de spălat vase. Toate piesele detaşabile ale blenderului Philips pot fi spălate în maşina de spălat vase, exceptând blocul tăietor, care poate fi curăţat uşor prin clătire. Baza poate fi curăţată prin ştergere, dacă este cazul.

Lame detaşabile pentru curăţare uşoară. Pentru a curăţa lamele blenderului, detaşează-le din vasul blenderului şi clăteşte-le. Pentru a rămâne ascuţite, lamele nu trebuie curăţate în maşina de spălat vase.

O singură apăsare pentru programe presetate. O singură apăsare pentru programele presetate, inclusiv mixare în vid, zdrobire gheaţă şi funcţia de mixare smoothie în vid.

Garanţie internaţională de 2 ani. Blenderele noastre beneficiază de o garanţie internaţională de 2 ani, care este garanţia noastră a calităţii şi a funcţionării îndelungate.

Tehnologie de mixare în vid. Tehnologia de mixare în vid aspiră oxigenul din vas înainte de mixare. Rezultatele sunt vizibile în amestecul final: mai puţine bule, mai puţină spumă, separare mai redusă a sucului. Smoothie-ul rămâne proaspăt mai mult timp.

* - Comparativ cu mixarea fără utilizarea funcţiei de vid cu Philips HR3752; test realizat de un laborator independent în nov./dec. 2017.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.