produse

Blender de mare viteză TEFAL UltraBlend Cook BL962B38

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
Tip: Free Pickup & Return
COD: BL962B38
EAN: 3016661149757
Lansat în: Q3 2018
Date brute
G: 7,90kg
L: 41,00cm
l: 32,00cm
Î:29,00cm

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere

Cu Tefal Ultrablend Cook, blenderul de ultra mare viteză cu functie de gătire, poți prepara orice iți dorești, de la cocktail-uri racoritoare la supe fierbinți și gustoase.

Aromele sunt perfect păstrate pentru ca tu să te bucuri de mai mult gust și savoare indiferent de rețeta aleasă.

Ultrablend Cook are la bază tehnologia inovatoare Tripl'Ax Pro® cu șase lame din oțel inoxidabil, care garantează rezultate perfecte, indiferent de ingrediente.

Motorul ultra puternic de 1300 W cu o viteză de 45.000 de rotații pe minut asigură o propulsare a muchiei lamei cu peste 460 de km/oră, pentru preparate cu adevărat impresionante. Ingredientele sunt pulverizate pentru a elibera mai mulți nutrienți.

Blenderul este prevazut cu 8 programe automate de gătire (supa, sos de roșii, sos fierbinte, compot, lapte vegetal, mărunțire gheață, smoothie, milkshake și funcție de autocurățare) și un motor puternic pentru a putea găti o multitudine de preparate, ușor și rapid.

Recipientul de sticlă termorezistentă ce garantează siguranța atunci cand treci de la preparate calde la preparate reci, alături de ecranul digital intuitiv, oferă o experiență placută în utilizare.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.