Blender de mână Bosch MaxoMixx MS8CM6160, 1000W (Stainless Steel)

COD: MS8CM6160
Cluj: Stoc limitat

Fabricat în*:

Slovenia
Slovenia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Combinația optimă dintre putere și control pentru rezultate perfecte. Puterea maximă a motorului Bosch de 1000W - suficient de puternic pentru a procesa ele maidificile ingrediente. Tehnologia QuattroBlade Pro anti-sucțiune - cuțitul cu 4 lame asigură pasarea eficientă. Carcasă din oțel inoxidabil cu mâner moale, ergonomic pentru o prindere confortabilă și sigură.

Citeste descrierea completa
479,99 Lei -24%
mai ieftin cu 115,00 Lei
364,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Bosch România

Descriere

http://magNET.ro este partener Bosch România - Aspiratoare, roboți de bucătărie, accesorii originale

QuattroBlade Pro - ingrediente mărunțite repede și perfect. Designul inovator al capătului în formă de clopot al blenderului de mână, cu secțiuni distincte în stilul unei mingi de golf, asigură faptul că ingredientele sunt perfect amestecate. Aceasta deoarece structura capătului în formă de clopot al blenderului de mână ghidează ingredientele direct spre lamele QuattroBlade Pro. În plus, utilizatorii vor observa faptul că piciorul blenderului nu se lipește foarte tare de partea inferioară a vasului de mixare.

Pahar cu capac pentru cantități mici de ingredient. Ai adesea nevoie de porții mici? Paharul cu capac pentru mixare/măsurare este perfect pentru măsurarea ingredientelor și amestecarea cantităților mici. Paharul poate fi folosit și pentru depozitarea alimentelor în frigider.

Extrem de puternic pentru rezultate rapide într-un timp scurt. Datorită motorului puternic de 1000 W și a accesoriilor incluse acum este mult mai ușor să procesezi chiar și cele mai dificile ingrediente. Poți toca, mărunți sau amesteca ingredientele într-un timp foarte scurt cu ajutorul blenderului ErgoMixx. 

Consistența perfectă datorită celor 12 trepte de putere și a funcției Turbo. Acum ai viteza potrivită pentru ingredientele tale. Sos, supă sau maioneză - pur și simplu selectează viteza potrivită pentru consistența compoziției tale. Tasta Turbo este ideală pentru ingredientele dificil de procesat.

Detașarea ușoară a piciorului blenderului pentru o curățare ușoară. Curățarea blenderului ar trebui să fie cât mai ușoară. După utilizare poți detașa piciorului blenderului cu o singură mișcare și îl poți curăța cu ușurință sub jet de apă.

Preparate variate, făcute în casă cu ajutorul accesoriilor incluse. Mâncarea preparată acasă este mult mai gustoasă. Poți folosi accesoriile oricând ai nevoie. Cu ajutorul aparatului pentru mărunțit, ingrediente precum ierburile, nucile, carnea sau ceapa sunt procesate cu ușurință. Telul este ideal pentru a bate frișcă, aluat pentru clătite sau amestec pentru prăjituri.

Curățare ușoară. Piciorul de pasare, paharul pentru măsurat/amestecat și telul pot fi curățate în mașina de spălat vase (cu excepția celor două capace cu angrenaje).

Alte caracteristici:

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului