produse

Blender de mână BOSCH ErgoMixx MSM66120, 600W, Alb

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Slovenia
Slovenia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
319,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: MSM66120
EAN: 4242002681450
Date brute
G: 1,50kg
L: 20,00cm
l: 13,00cm
Î:41,00cm

Accesorii

Set de accesorii vacuum BOSCH MSZV6FS1 - 17004577
174,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Quattro Blade — inovație Bosch. Cuțitul inovativ QuattroBlade (cu 4 lame) asigură rezultate de perfecte de tăiere, mixare și mărunțire. Cuțitul cu 4 lame procesează ingredientele rapid, temeinic și uniform.

12 viteze — nenumărate posibilități. Indiferent despre ce este vorba - maioneză, mâncare sau supă pentru copii, tăiere, mărunțire sau mixare - este disponibilă viteza optimă pentru fiecare sarcină, împreună cu o funcție turbo ce poate fi selectată la nevoie.

Design ergonomic și ușor de utilizat. Pasarea ingredientelor este acum mult mai ușoară. Designul ergonomic, greutatea redusă și suprafața SoftTouch fac acest blender ușor de utilizat. Butoanele mari îți asigură mai mult confort și un control optim.

Consistența perfectă datorită celor 12 trepte de putere și a funcției Turbo. Acum ai viteza potrivită pentru ingredientele tale. Sos, supă sau maioneză - pur și simplu selectează viteza potrivită pentru consistența compoziției tale. Tasta Turbo este ideală pentru ingredientele dificil de procesat.

Rezultate perfecte de pasare și mărunțire. Cuțitul cu 4 lame din oțel inoxidabil iți asigură rezultate perfecte de pasare și mărunțire în cel mai scurt timp. Funcția Antisplash previne asigură amestecarea ingredientelor fără stropire.

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Lache Elena

08 Aug 2023

multumesc!

Achizitie verificata

Buna,
Recomand acest magnet.online, au sunat,au fost promti si produsul este exact ce am comandat. Multumesc! Fiti binecuvantati!

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.