Blender cu vacuum Bosch VitaMaxx MMBV625M, 1000 W, argintiu

COD: MMBV625M
Stoc furnizor

Blender VitaMaxx pentru rezultate excelente de amestecare 100%, textura perfectă și culori naturale. Și: smoothies vor fi mai proaspete! Amestecarea în vid înseamnă procesarea alimentelor cu o cantitate minimă de oxigen. Prin urmare, vitamina C și alți nutrienți sensibili la oxigen sunt conservate mai mult decât în amestecarea standard. Blender Premium cu carcasă din aluminiu de înaltă calitate și performanță excelentă, bazată pe motorul puternic de 1.000 W, cu o viteză a motorului de până la 37.000 rpm. Funcția "auto" activează un program automat pentru amestecarea în vid a băuturilor smoothie prin apăsarea unui singur buton. Funcții suplimentare: amestecarea standard cu setarea manuală a vitezei, funcția puls, programul de spargere a gheții și programul de curățare. VitaMaxx este un dispozitiv 2-în-1: alimentele și băuturile pot fi vidate în accesoriile speciale. Acestea le mențin proaspete până la 2x mai mult. Cartea de bucate cu multe rețete pentru produse delicioase și sănătoase. Inclusiv sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa.

Citeste descrierea completa
1.619,99 Lei -29%
mai ieftin cu 470,00 Lei
1.149,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

Design de calitate superioară pentru a îndeplini cele mai exigente cerințe. Robotul de bucătărie Bosch, cu designul său premiat, folosește materiale de calitate superioară și este o atracție în bucătăria ta. Robotul este ideal atunci când vine vorba de prepararea smoothie-urilor și a băuturilor proaspete.

Program automat pentru curățare ușoară. De obicei, curățarea după preparare durează. Nu și cu acest blender. Datorită programului de curățare, cana blenderului se autocurăță prin atingerea unui buton. Piesele sunt lavabile în mașina de spălat vase, iar lama poate fi curățată sub jet de apă de la robinet.

Inspirație și rețete pentru un stil de viață sănătos. În aplicația VitaBar găsești inspirație și rețete pentru smoothie-uri, shake-uri, sucuri, supe și sosuri - orice poate fi pregătit cu ajutorul blenderului și al storcătorului. In aplicație vei găsi îndrumare pas cu pas, informații nutriționale pentru un stil de viață sănătos.

Fără BPA pentru componentele din plastic ce intră în contact cu alimentele. Bucură-te de preparare fără să-ți faci griji! Toate componentele din plastic care pot intra în contact cu alimentele nu conțin BPA. Datorită componentelor fără BPA, prepararea alimentelor este sănătoasă și sigură.

Caracteristici produs:

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului