produse

Blender TEFAL BlendForce2 BL435831, 800W, 2 trepte de viteză și funcție pulse, tehnologie Powelix, AirCooling, EasyLock, EasySafety, EasyClean, Bol gradat: 1.75L rezistent până la 80°C, Lame detașabile, Culoare: negru/gri

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
Tip: Free Pickup & Return
COD: BL435831
EAN: 3016661152610
Lansat în: Q3 2018
Date brute
G: 4,37kg
L: 27,00cm
l: 22,00cm
Î:31,50cm

Documente oficiale

Descriere


Bucură-te de preparatele tale zilnice mai rapid ca niciodată. Blenderul Tefal BlendForce oferă putere și performanță datorită Tehnologiei revoluționare Powelix cu 6 lame și 3 acțiuni combinate pentru rezultate cu până la 30% mai rapide. BlendForce beneficiază de un recipient confecționat din sticlă rezistentă la schimbările bruște de temperatură și un sistem de răcire optim al motorului Air Cooling. De asemenea, blenderul este echipat cu sistemul Smart Lock pentru siguranță sporită și oferă o utilizare ușoară datorită designului ergonomic.



Datorită Tehnologiei revoluționare Powelix. 
Cu 6 lame și a celor 3 acțiuni combinate vei obține rezultate perfecte cu până la 30% mai rapid. Blenderul de 800 W beneficiază de un sistem inovativ Air Cooling ce optimizează fluxul de aer din jurul motorului pentru a preveni supraîncălzirea oferind astfel sesiuni de mixare de până la 3 minute fără oprire.

Sistemul Smart Lock oferă sesiuni de mixare fără griji în fiecare zi. Prima acțiune: Easy Lock: blocare de la exterior pentru siguranță sporită (cu până la 40% mai ușor de blocat). A doua acțiune: Easy Safety: Imediat ce recipientul este securizat lamele sunt blocate pentru siguranță sporită. A treia acțiune: Easy Clean: Lamele sunt detașabile pentru o curățare ușoară. Este ușor să folosește blenderul, acesta beneficiază de un material aderent în jurul butonului, un mâner ergonomic, intuitiv și ventuze la baza acestuia pentru stabilitate îmbunătățită.

Recipientul de mixare are o capacitate de 1.75 L. Perfect pentru orice ocazie, pachetul fiind oferit împreună cu un recipient gradat pentru o bună dozare a ingredientelor. Prepară o gamă largă de rețete de băuturi calde și reci datorită recipientului confecționat din sticlă rezistentă la schimbări bruște de temperatură. Prepară smoothie, supe, sosuri, pastă de chili și zdrobește gheață în fiecare zi datorită blenderului Tefal BlendForce.



Caracteristici esenţiale:
-Tehnologia revoluționară Powerlix. Combină 6 lame din inox cu 3 acţiuni complementare pentru a garanta o mixare perfectă și rezultate mai rapide cu până la 30%**.
-Durabilitate optimă. Ungliul de tăiere oferă compromisul perfect dintre durabilitate și performanță.
-Performanță de tăiere optimă. Lamele extrem de ascuțite oferă performanțe perfecte de tăiere.
-Textura perfectă. Lamele prezintă o geometrie inteligentă pentru a oferi textura pefectă produsului mixat.
-Recipient din sticlă de mare capacitate. Recipientul rezistent la temperaturi ridicate de până la 80°C oferă o capacitate de 1.75 L.
-Tehnologia Air Cooling. Acesta optimizează fluxul de aer din jurul motorului pentru o durabilitate optimă a acestuia. Mixează până la 3 minute fără oprire.
-Smart Lock. Tehnologia Smart Lock oferă sesiuni de mixare fără efort în fiecare zi.
-Prima acțiune: Easy Lock.Închidere exterioară pentru o blocare confortabilă și fără efort (cu până la 40% mai ușor).
-A doua acțiune: Easy Safety. Imediat ce recipientul este securizat lamele sunt blocate pentru siguranță sporită.
-A treia acțiune: Easy Clean.Lamele sunt detașabile pentru o curățare ușoară.
-Rezultate prefecte de mixare. Buton de control ergonomic, cu material aderent pe margini: 2 trepte de viteză și funcție pulse pentru toate tipurile de rețete și texturi.
-Blenderul beneficiază de un mâner ergonomic, iar butonul de control oferă o utilizare ușoară și intuitivă a aparatului. De asemenea, BlendForce oferă un design modern, simplu, cu 3 trepte de viteză pentru orice preparat.



Specificații:

Utilizare: tip rezidential.
Tip produs: blender.
Tip blender: fix.
Material bol: sticlă
Tip panou de comandă: mecanic.
Putere: 800 W.
Capacitate: 1.25l.
Trepte de viteză: 2.
Accesorii incluse: 1 x blender.
Functii: amestecare.
Zdrobire gheață: da.
Mărunțire: da.
Soup maker: da.
Caracteristici cheie: sistem anti-alunecare.
Smart lock: da.
Culoare: negru.




*Coktail tonic*


Ingrediente:

*sucul de la 2 portocale;
*sucul de la 1 lămâie;
*6 linguri de miere;
*2 gălbenuşuri de ou;
*3 linguri de smântână lichidă;
Mod pregătire: amestecaţi toate ingredientele timp de 20 sec.
Poftă Bună!!


*Supă cremă densă de ciuperci*

Ingrediente:
*500 g de ciuperci champignon pregătite şi tăiate în felii subţiri (puteţi folosi şi ciuperci congelate);
*20 g de unt:
*80 g de mălai amestecat cu 200 ml de apă:
*50 ml de smântână cu conţinut redus de grăsime:
*sare şi piper după gust;
*700 ml de apă la temperatura de fierbere;
*1 cub de supă de pui;
*25 ml de smântână cu 48 % grăsime;
Mod pregătire: Aşezaţi ciupercile şi untul în bol şi fixaţi capacul. Introduceţi la microunde timp de 6 minute, la puterea maximă de 750 W. Montaţi cuţitul şi pasaţi timp de 30 de secunde la viteza maximă. Adăugaţi mălaiul omogenizat, smântâna, cubul de supă de pui, sarea, piperul şi apa fierbinte. Mixaţi timp de 10 secunde la viteza şi puterea maxime. Scoateţi cuţitul. Puneţi capacul şi gătiţi timp de 7 minute în cuptorul cu microunde. Pasaţi din nou timp de 15 secunde pentru a obţine o consistenţă mai fină. Serviţi cu smântâna cu 48 % grăsime.
Poftă Bună!!


*Milkshake de căpşuni*

Ingrediente:

*300 g căpşuni proaspete;
*600 ml lapte rece;
*20 ml (4 linguriţe) de zahăr pudră, adăugaţi mai mult dacă nu sunt dulci căpşunile;
*4 cupe de îngheţată de vanilie;
Mod pregătire: Montaţi belnderul şi blocaţi capacul cu dispozitivul de împingere montat. Adăugaţi toate ingredientele şi procesaţi la viteza 1 câteva secunde, apoi măriţi la viteza 2 timp de aproximativ 30 secunde. Serviţi imediat, ornat cu una sau două căpşuni proaspete înfipte într-un beţişor de cocktail.
Poftă Bună!!


Istoria brandului Tefal : A început în 1954, când brandul a fost fondat în Franța de Marc Grégoire, după ce a făcut prima tigaie antiaderentă pentru soția sa acasă. A aplicat treptat suprafața pe alte ustensile de bucătărie și s-a născut o revoluție în gătit. De-a lungul istoriei sale îndelungate, marca a venit cu un număr imens de inovații revoluționare, inclusiv un fier de călcat fără fir. În prezent, gama largă a mărcii Tefal include nu numai aproape toate ajutoarele de bucătărie concepute, ci și, de exemplu, fiarele de călcat sau cântarele. Din 1968, marca Tefal aparține puternicului grup internațional SEB.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.