produse

Blender Philips Seria 5000 HR2224/00, 800W (3 viteze și Pulse), Vas plastic 2l (uz solid 1.5l, uz lichid 1.25l), Tehnologie ProBlend Crush (4 lame detașabile), Buton rotativ, 86dBA, Alb

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HR2224/00
EAN: 8710103947493
Lansat în: Q1 2021
Date brute
G: 2,82kg
L: 33,60cm
l: 20,00cm
Î:28,00cm

Documente oficiale

Descriere

Motor puternic de 800 W, dar eficient din punct de vedere energetic. Motor puternic de 800 W, dar eficient din punct de vedere energetic, pentru echilibrarea eficienţei energetice cu rezultatele perfecte de amestecare. Proiectat pentru a maximiza performanţa tehnologiei ProBlend Crush.

Gheaţă şi ingrediente dure zdrobite perfect, de 2 ori mai rapid. Tehnologia ProBlend Crush transformă cele mai dure ingrediente în cele mai fine smoothie-uri, de două ori mai rapid. Lamele noastre unice în 4 stele în combinaţie cu motorul de 800 W proiectat eficient zdrobesc gheaţa şi bucăţile mari, pentru rezultate perfecte.

Capacitate maximă de 2 l, capacitate de lucru a vasului de 1,5 l. Vasul mare de 2 l are o capacitate de lucru de 1,5 l, pentru smoothie-uri delicioase pe care le poţi savura împreună cu întreaga familie sau pe care le poţi păstra pentru mai târziu.

Buton rotativ ergonomic, cu 3 setări de viteză. Butonul rotativ profilat este antialunecare, permiţându-ţi să controlezi uşor viteza blenderului. De la procesare delicată pentru fructele moi până la o explozie de putere pentru fructele şi legumele mai tari. Graţie controlului manual al vitezei, alegerea îţi aparţine.

Bloc tăietor detaşabil pentru curăţare uşoară. Blocul tăietor detaşabil este proiectat pentru o curăţare mai temeinică. Toate componentele detaşabile pot fi spălate în siguranţă şi în maşina de spălat vase.

Componente lavabile în maşină. Toate piesele detaşabile ale blenderului Philips pot fi spălate în maşina de spălat vase.

Vas mare, cu design striat inovator. Designul inovator al vasului striat asigură un debit optim de ingrediente, pentru cele mai fine rezultate de procesare.

Funcţie de impulsuri pentru procesare mai fină. Obţine amestecuri procesate fin folosind comanda utilă Impulsuri, care aduce toate bucăţelele şi fărâmele la lame pentru o rundă suplimentară de procesare fină.

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Sterpu Mariana Claudia

18 Jun 2021

Multumita

Sunt foarte mulțumită de servicii și de produs!

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.