produse

Blender Philips ProBlend Serie 3000 HR2291/41, 600W (2 viteze și Pulse), Vas de sticlă 2l (uz 1.25l), Senzor MTP, Zdrobește gheața, 86dBA, Aplicație NutriU, Recipient on-the-go, Cablu 0.85m, Negru

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HR2291/41
EAN: 8720389001505
Lansat în: Q3 2021
Date brute
G: 4,01kg
L: 22,00cm
l: 28,30cm
Î:40,10cm

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere

HR2291_41.jpg

●Rezultate perfecte cu sistemul ProBlend4, combinația a 3 tehnologii avansate în sistemul ProBlend4 are ca rezultat o consistență perfect netedă a produselor amestecate și fără cocoloașe în doar 45 de secunde ¹.
●Circulația uniformă a tuturor ingredientelor este posibilă datorită puterii motorului de 600 W, iar forma complet nouă a lamelor garantează cea mai mare suprafață de tăiere posibilă.
●Produsele sunt îndreptate către ei datorită ulciorului unic cu crestături.
●Activați amestecarea inteligentă, blenderul vă va ajuta să pregătiți cocktailuri, precum și deserturi, înghețată, prăjituri, supe și multe alte feluri de mâncare. Descoperă multitudinea de posibilități!
●Amestecare eficientă, tehnologiile folosite în blender garantează o consistență netedă, fără cocoloașe, în doar 45 de secunde.
●Varietate în fiecare zi, datorită celor 2 viteze diferite ale blenderului și modului de pulsație, poți pregăti o varietate de feluri de mâncare din ingredientele tale preferate.
●Sute de rețete și inspirație, descărcați aplicația NutriU și descoperiți rețete delicioase pentru gătit cu un blender.
●Construcție durabilă, lamele din oțel inoxidabil sunt durabile și rezistente la deteriorări mecanice, datorită cărora vă vor servi mult timp.
●Bucurați-vă de mai multă capacitate, pregătiți cocktailuri pentru întreaga familie, oferă întregii familii o supă cremă delicioasă sau pregătește băuturi pentru oaspeți.
●Blenderul va fi perfect dacă doriți să pregătiți o porție mai mare dintr-un cocktail sau fel de mâncare .
●Capacitatea sa este de 1,25 litri, ceea ce vă permite să pregătiți 6 băuturi simultan.

HR2291-41-000.jpg

Caracteristici esențiale:

►Lame durabile din oțel inoxidabil, lamele durabile nu doar mărunțișează fructele și legumele.
►De asemenea, pot face față cu ușurință zdrobirii gheții, fabricate din oțel inoxidabil, nu se tocesc, nu se pătesc și sunt rezistente la rugină.
►Reglați viteza blenderului în funcție de nevoile dvs, veți ajusta viteza de amestecare în funcție de tipul de produse, alegând dintre două setări disponibile și folosind funcția de pulsație .
►Amestecarea lentă va funcționa cu produse moi, iar amestecarea rapidă va funcționa cu cele mai dure, zdrobiți gheața folosind funcția de pulsație.
►Protecție la supraîncălzire, senzorul de temperatură a motorului (MTP) instalat în blender va proteja dispozitivul de supraîncălzire , iar în cazul amestecării intense a unei cantități mari de ingrediente, va preveni supraîncărcarea.
►Curățarea rapidă și ușoară crește confortul de utilizare, folosirea unui blender devine ușoară și distractivă, după ce ați lucrat cu dispozitivul, nu trebuie să îl spălați manual.
►Puteți curăța toate piesele detașabile în mașina de spălat vase (cu excepția lamelor), veți putea folosi din nou un blender perfect curat în cel mai scurt timp.
►Amestecare convenabilă direct în sticla de apă, sticla de apă, care este inclusă cu blenderul, facilitează utilizarea dispozitivului și este durabilă și ușor de curățat. Pregătește-ți cocktailul preferat direct în el.
►Datorita capacitatii de 600 ml si manevrabilitate, il poti lua cu usurinta cu tine la serviciu sau in excursie, ideal ar fi să stea în mână și să se potrivească și în suportul mașinii.
►Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la scurgerile de sucuri și supe, deoarece capacul are o etanșare specială.

HR2291-41-001_.jpg

Specificații:

•Putere: 600W.
•Tensiune: 220 - 240V
•Capacitatea maximă a ulciorului: 2L
•Capacitatea efectivă a ulciorului: 1,25L
•Lame detașabile: ✓
•Trepte de viteză: 2
•Zdrobire gheață: ✓
•Cească gradată: ✓
•Lavabil în mașina de spălat vale: ✓
•Sticlă sport: ✓
•Tip utilizare: uz casnic
•Blender pentru smoothie: ✓
•Funcție pulsație: ✓
•Culoare: negru.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.