Blender Philips ProBlend 6 3D HR3664/90 [Gama Avance Collection]

COD: HR3664/90
Stoc epuizat

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Procesare cu 50 % mai fină* - Cu tehnologia ProBlend 6 3D, 1400 de waţi de putere şi turaţii de până la 35.000 RPM, te vei bucura de smoothie-uri şi amestecuri mai fine, cu gustul şi textura perfecte. S-a demonstrat că motivează utilizatorii să-şi crească aportul de fructe şi legume din dietă.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Blendere, storcatoare, roboti de bucatarie, mixere verticale, accesorii originale
 

Motor puternic de 1400 W pentru amestecuri mai fine. Procesare mai fină a fructelor şi a legumelor graţie motorului de 1400 W.

Tehnologie de procesare avansată ProBlend 6 3D. Am dezvoltat tehnologia ProBlend 6 3D pentru a ne asigura că toate ingredientele din smoothie-uri sunt procesate fin, astfel încât toate substanţele nutritive din fructe, legume şi nuci să fie eliberate din structura celulară şi absorbite uşor de organism.

Până la 35.000 RPM. 35.000 RPM pentru procesare excelentă şi smoothie-uri şi mai sănătoase.

Vas din tritan copoliester de mare capacitate, practic incasabil. Toată lumea iubeşte un smoothie bine preparat! Vasul nostru de 2,2 litri din tritan copoliester are o capacitate de lucru de 2 litri pentru prepararea de smoothie-uri hrănitoare pentru întreaga familie.

Program presetat pentru smoothie-uri. Program presetat pentru smoothie-uri uşor de folosit pentru prepararea de smoothie-uri acasă.

Recipient on-the-go din tritan, practic incasabil. Prepară smoothie-ul direct în recipientul on-the-go şi ia-l cu tine! Blenderul nostru include un recipient on-the-go rezistent, de 600 ml, în care poţi prepara direct smoothie-urile şi care încape uşor în geantă sau rucsac.

Mod manual cu viteze variabile. De la procesare delicată pentru fructe moi până la o explozie de putere pentru fructele şi legumele mai tari. Cu opţiunile manuale de viteză variabilă, alegerea îţi aparţine.

Vas de blender lavabil în maşina de spălat vase. Toate piesele detaşabile ale blenderului Philips pot fi spălate în maşina de spălat vase, exceptând blocul tăietor, care poate fi curăţat uşor prin clătire. Baza poate fi curăţată prin ştergere, dacă este cazul.

Lame detaşabile pentru curăţare uşoară. Pentru a curăţa lamele blenderului, detaşează-le din vasul blenderului şi clăteşte-le. Pentru a rămâne ascuţite, lamele nu trebuie curăţate în maşina de spălat vase.

2 ani garanţie. Cu garanţie universală de 2 ani.

* - Testare independentă în laborator comparativ cu Philips Avance HR2195.
* - Test realizat de o agenţie independentă de cercetare a consumatorilor pe baza unui test de 4 săptămâni de plasare a produsului în locuinţele a 100 de consumatori din Germania şi Coreea.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului