produse

Blender Philips ProBlend 4 HR2105/00 [Gama Daily Collection]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HR2105/00
Date brute
G: 3,16kg

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Blendere, storcatoare, roboti de bucatarie, mixere verticale, accesorii originale
 

Motor de 400 W puternic. Motor de 400 W puternic pentru amestecare uşoară.

Lamă cu 4 stele ProBlend pentru amestecare eficientă. Noua lamă va amesteca şi va tăia eficient ingredientele şi îţi va oferi un smoothie perfect pentru tine şi familia ta.

Vasul din sticlă de înaltă calitate previne zgârieturile şi mirosurile. Vasul din sticlă de înaltă calitate previne zgârieturile şi mirosurile. Vasul de 1,5 litri are o capacitate de lucru de 1,25 litri.

Golire îmbunătăţită cu noua gură de scurgere. Noul design al gurii de scurgere va preveni scurgerea după turnarea în pahar.

Mai multe viteze pentru ingrediente moi şi tari. Amestecă la viteze şi grade diferite, conform gamei de setări oferite.

Funcţie Pulse pentru amestecare mai bună. Poţi utiliza funcţia Pulse pentru a regla după cum doreşti gradul şi durata de amestecare.

Toate piesele pot fi spălate în maşină. Toate componentele demontabile pot fi curăţate în maşina de spălat vase.

Indicator de blocare pentru starea de utilizare. Acest indicator de blocare simplu şi uşor de recunoscut îţi va arăta când se poate utiliza în siguranţă aparatul.

Depozitare integrată cablu alimentare. Economiseşte spaţiu cu sistemul comod de stocare a cablului sub carcasa blenderului.

2 ani garanţie. Cu garanţie universală de 2 ani.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.