Blender JTC OmniBlend III (Cherry Red)

COD: TM-788-Rosu
Stoc depozit

JTC OmniBlend III este un blender care isi propune sa redefineasca conceptul de bun si ieftin. Fabricat din cele mai bune materiale, acest blender rivalizeaza ca si calitate, precizie sau anduranta cele mai prestigioase marci din domeniu, fiind insa mai accesibil ca si pret. Motorul dezvolta o putere de mixare de 3 cai putere, echivalenta unui consum de 2238 W, chiar daca aparatul are un consum indicat de 950 W. Aceasta abilitate se datoreaza reductorului performant si proiectarii ingenioase, viteza maxima de rotatie a lamelor fiind de aproximativ 38.000 rotatii pe minut.

Citeste descrierea completa
949,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garantie 24 luni.
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Descriere

magNET.ro este importator si distribuitor oficial JTC OmniBlend - blendere de inalta performanta.

JTC OmniBlend III este un blender care isi propune sa redefineasca conceptul de bun si ieftin. Fabricat din cele mai bune materiale, acest blender rivalizeaza ca si calitate, precizie sau anduranta cele mai prestigioase marci din domeniu, fiind insa mai accesibil ca si pret. Motorul dezvolta o putere de mixare de 3 cai putere, echivalenta unui consum de 2238 W, chiar daca aparatul are un consum indicat de 950 W. Aceasta abilitate se datoreaza reductorului performant si proiectarii ingenioase, viteza maxima de rotatie a lamelor fiind de aproximativ 38.000 rotatii pe minut. Aceste caracteristici ii permit aparatului sa zdrobeasca ingrediente foarte dure si sa reziste cu brio unui regim de utilizare intens, in baruri, restaurante, etc.Lamele sunt construite din otel inoxidabil inalt aliat, 4 sunt pentru taiere si zdrobire iar 2 sunt orizontale - acestea previn acumularea continutului mai dens in partea de jos a bolului prin crearea unui efect de suctiune care antreneaza ingredientele ascendent pentru a fi procesate. Lamele pot procesa ingrediente umede sau uscate, fara a fi nevoie sa schimbati bolul. Zdrobesc gheata cu usurinta, mixeaza fara efort nuci, fructe, cafea, cereale, etc. JTC OmniBlend fabrica bolurile sale dintr-un co-poliester de ultima generatie, denumit Eastman Tritan, aprobat de toate forurile abilitate din lume (CE, UL, FDA, etc.) pentru a fi folosit in manufacturarea aparatelor si bunurilor pentru utilizare alimentara sau casnica. Nu contine BPA sau alte substante cunoscute a fi daunatoare, are punctul de topire foarte ridicat (mai mare de 120 °C) facandu-l ideal si pentru obtinerea supelor sau a altor preparate fierbinti. Diferenta de pret dintre modele nu rezulta din calitatea diferita a materialelor folosite ci din variatia functiilor. OmniBlend III poate fi folosit in regim de putere-maxima instant (Instant Full Power), in cazul acestui model nu se poate ajusta numarul rotatiilor pe minut.

Blenderele JTC OmniBlend reprezinta raportul superm de performanta/pret. Si inca esti indecis? Mai bine testeaza-le la magNET.ro!

magNET.ro ofera transport gratuit in service pe timp de garantie la toate blenderele JTC OmniBlend

Datele tehnice

Caracteristici generale
Stil:Pe blat
Pentru activități de tip:Consumator
Tip pachet:Wet & Dry
Putere (W):950
Rotații (rpm):38000
Recipient procesare (litri):2
Recipient procesare lichide la cald (litri):1
Viteze:2
Altele:Pentru a nu deforma recipientul BPA-free nu se recomandă o funcționare pe o durată mai mare de 90 secunde când se folosesc lichide fierbinți
Recipient
Confecționat din:Tritan
BPA free:Da
Rezistent la șocuri:Da
Rezistență la zgârieturi:Da
Termorezistent:Da
Suportă lichide de până la:120 grade Celsius
Lamele
Numărul lamelelor:6
Tip lamele:Netede
Dispunere:4 în unghi
2 orizontale
Confecționate din:Oțel inoxidabil 304 (japonez)
Detașabile:Da
Funcții
Zdrobire gheață:Da
Pulse:Da
Mărunțire:Da
Frământare:Da
Măcinare:Da
Pasare:Da
Râșnire:Da
Recomandat pentru
Smoothie-uri:Da
Supe:Da
Unt din diverse nuci:Da
Lapte din diverse nuci:Da
Înghețate:Da
Boabe cafea:Da
Făină:Da
Caracteristici speciale
Sistem anti-alunecare:Da
Sisteme de siguranță la pornire:Da
Zgomot produs (dBA):Rotație maximă: 85
Pentru reducerea acestei cifre se recomandă folosirea accesoriului Omnishield de la JTC (reduce zgomotul cu până la 80%)
Fantă alimentare capac:Da
Heavy Duty:Da
Garanție motor (ani):2
Garanție componente (ani):2
Motor
Tip:Monofazat cu inducție plus reductor
Cai putere:3 (=2238 W)
Curent:Alternativ (AC)
Voltaj (V):220
Herți (Hz):50
Închidere automată la suprasarcină:Da
Caracteristici fizice
Dimensiuni: Lungime (cm):19
Dimensiuni: Lățime (cm):21
Greutate (kg):4.4
Culoare:Roșu
Materiale folosite:Corp: Plastic
Lamele: Oțel inoxidabil 304 (Made in Japan)
Recipient: Tritan
Lungime cablu alimentare (cm):140
Stocare internă a cablului:Da

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului