Blender Braun JB5160

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

Programe inteligente pre-setate. Datorită noilor programe prestabilite (zdrobire gheața, supe și piureuri, smoothie), blenderul oferă rezultate perfecte. Selectează inteligent viteza și durata potrivită - pur și simplu te intorci când totul e gata.

Motor puternic de 1000 W. Motorul puternic oferă performanțe superioare pentru rezultate rapide, uniforme și perfecte de amestecare. Designul robust și puterea marită face ca motorul să fie folosit fără efort la fiecare operațiune de amestecare, pentru o durabilitate îmbunătățită.

Cană sticlă unică triunghiulară. Pentru un flux eficient – creeaza un jet orizontal și vertical, care mărește eficiența și oferă cele mai bune rezultate.

Sticlă rezistentă la căldură. Nu exista limite de amestecare - sosuri delicioase, supe fierbinți, băuturi răcoritoare și multe altele. 

Curățare în mașina de spălat vase. Economisește timp – poate fi dezasamblat în cațiva pași ușori inainte de a fi pus în mașina de spălat vase.

Până la 11 viteze cu funcție puls. Alegeți viteza ideală pentru performanțe mai bune și o amestecare mai precisă. Utilizați funcția puls (Turbo) pentru rezultate mai fine.

Funcție Turbo. Oferă porniri scurte de putere maximă pentru a asigura cele mai fine rezultate .

Cu până la 5 viteze. Alegeți viteza necesară pentru o amestecare precisă. 

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului