produse

Blender de mână KENWOOD HDP408WH, 800W, Triblade System

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: KENWOOD România
Tip: Free Pickup & Return
COD: HDP408WH
EAN: 5011423176772
Lansat în: Q4 2014

Documente oficiale

Descriere

Noul blender de mână Triblade HDP408WH

Noua gamă de blendere de mână Triblade sunt mai rapide, mai puternice și chiar mai ușor de utilizat decât oricând. Îmbunătățirile de performanță și atașamentele noi vă vor ajuta să amestecați, să zdrobiți și să vă tăiați drumul către masa perfectă, rapid și fără efort.

Triblade_HDP_BladesMetal_02_300x225.jpg

Triblade: puterea lui 3

Sistemul nostru unic Triblade este un design cu adevărat inovator, care combină 3 elemente pentru a vă oferi performanțe de neegalat: lamele înclinate amestecă mai multă mâncare în mai puțin timp, nervurile special concepute reduc aspirația, iar forma unică a piciorului oprește stropirea, ținându-vă și bucătăria curate.

Triblade_HDP_03_300x225.jpg

Chiar mai ușor de utilizat și mai puternic

Un motor îmbunătățit face ca noua gamă de Triblade să fie cu 14% mai puternică decât oricând și să poată face față sarcinilor cu 20% mai grele – până la cele mai dure alimente, cum ar fi fructele congelate și legumele rădăcinoase.

Modificările formei mânerului fac blenderul de mână Triblade și mai confortabil de utilizat, iar materialul Suregrip nu va aluneca nici măcar cu mâinile umede sau grase.

Triblade_HDP_04_300x225.jpg

Preia controlul

Controlul mai ușor al vitezei vă oferă putere completă asupra alimentelor. Pur și simplu glisați discul ușor de utilizat de la viteza minimă la cea maximă și amestecați-vă alimentele la consistența perfectă de fiecare dată, fără greșeli.

Triblade_HDP_05_300x225.jpg

Nu doar pentru amestecare... 

O gamă largă de atașamente înseamnă că blenderul tău de mână Triblade poate face mult mai mult decât doar amestecă. Creați piureul sau supele cremoase perfecte cu accesoriile MasherPro (disponibile în metal sau plastic) și Supp XL, tocați ierburile pentru gătit sau salsa pentru a le scufunda în câteva secunde cu accesoriul pentru tocator sau bateți albușurile și aluturile în paharul special conceput cu ajutorul atașament pentru balon.

Triblade_HDP408_06_300x225.jpg

Inclus cu HDP408WH

Blenderul de mână HDP408WH Triblade vine complet cu supă XL, pisător de metal, tel de metal, tocător de 0,5 litri și accesorii pentru pahar de 0,75 litri și are o baghetă metalică și control variabil al vitezei. 



 








Specificații:

Performanţă: 800 de wați
Tensiunea de alimentare: 220 - 230 V
 Viteze: 2
Utilizare: Bucătarie
Tip produs: Stick blender
Material bol: Plastic
Proprietate: Paletă de zdrobire
Principalele caracteristici: Sistem antiderapant;
Protecție împotriva supraîncălzirii
Conținutul pachetului: Mixer cu băţ;
Accesoriu pentru baterie;
Garnitură pentru frământare;
Vas pentru tocat;
bol mixer
Lungimea cablului:
Culoare:
1 m
Alb 

magNET.ro%20este%20Partener..Kenyood.jpg

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.