produse

Blender de mână BRAUN MultiQuick 1 MQ100 Dip, 450W (o viteză), Alb

20% EXTRA REDUCERE
Stoc epuizat

Fabricat in*:

Romania
România
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BRAUN România
Tip: Free Pickup & Return
COD: MQ100 Dip
EAN: 8021098770141
Adaugă în coș pentru 20% EXTRA REDUCERE!

Descriere

Mixerul vertical MQ100Dip a fost conceput special pentru a oferi sesiuni de gatit usoare in fiecare zi. Acesta dispune de o treapta de viteza pentru ca tu sa poti obtine rezultate optime pentru o varietate de retete cu o simpla apasare de buton. Bucura-te de texturi cremoase si mixare fara efort cu Tehnologia Power Bell, in timp ce functia Splash Control asigura amestecarea ingredientelor fara stropire. Cele 2 tehnologii sunt eficiente datorita interactiunii a 3 factori: deschiderile arcuite care permit un flux optim in zona lamelor, forma unica de clopotel care atrage mancarea spre interior pentru o amestecare mai fina si mai omogena si pozitia unica a lamelor in interiorul zonei de taiere, special inclinata in directii opuse fata de forma clopotului. Beneficiile reale sunt un amestec perfect, minimizarea aspiratiei si nu in ultimul rand, prevenirea stropirii.

Tehnologie germana Calitate, fiabilitate si durabilitate, asigurate de ingineria germana.

Motor compact si silentios, pentru o mixare rapida si fara efort.

Tehnologia PowerBell. Tehnologie unica de amestecare, pentru rezultate mai fine si omogene in doar cateva secunde.

Tehnologia SPLASH Control. Bucurati-va de rezultate minunate fara a va murdari bucataria multumita tehnologiei Splash Control si a caracteristicilor inovative ale mixerului ce evita stropirea.

One TouchSpeed. Un singur buton pentru controlul vitezei, printr-o simpla apasare.

Compact, pentru un spatiu minim de stocare.

Pahar de plastic 600 ml fara BPA. Mixerul are inclus in pachet un pahar de plastic fara BPA, gradat, cu o capacitate de 600 ml, in care puteti pasa eficient alimentele, obtinand supe, piureuri si multe alte preparate delicioase.

Componente compatibile cu masina de spalat vase. Procesele de intretinere si curatare sunt esentiale utilizarii mixerului. Astfel, puteti introduce partile componente ale acestuia in masina de spalat vase, conform instructiunilor prezentate in manualul de utilizare.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.