produse

Blender de mână BRAUN MultiQuick 1 MQ 10.202MWH, 450W (1 viteză), Tocător de 350ml, Pahar gradat 0.6L, Tel, Easy Twist, Fără BPA, Cablu 1.2m

30% EXTRA REDUCERE
București: Stoc magazin
Cluj: Doar 2 rămase
Estimat livrare
Luni 13 Mai - Marți 14 Mai

Fabricat in*:

Romania
România
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 199,99 Lei
Diferență: 50,00 Lei
149,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
Tip: Free Pickup & Return
COD: MQ10.202MWH
EAN: 8021098002358
Lansat în: Q4 2022
Date brute
G: 0,85kg
L: 27,80cm
l: 24,30cm
Î:11,80cm
Adaugă în coș pentru 30% EXTRA REDUCERE!

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere

Descoperă simplitatea în utilizare oferită de greutatea redusă a celui mai ușor blender Braun: noul MultiQuick 1. Nu este nevoie decât de o singură atingere. Conceput pentru o amestecare ușoară, butonul de control cu 1 viteză este perfect poziționat pentru o utilizare simplă. Trebuie doar să faceți clic și să mențineți apăsat pentru a amesteca smoothie-uri, deserturi și sosuri delicioase – cu efort minim! Motorul puternic Braun de 450 wați facilitează crearea de rețete simple. Iar dacă doriți să deveniți puțin mai creativ(ă), puteți schimba accesoriile printr-o simplă răsucire. Sistemul EasyTwist vă permite să îndepărtați rapid piciorul pasator și să atașați oricare dintre accesoriile disponibile. Puteți alege dintre un tel și un vas tocător de 350 ml – accesoriile se potrivesc perfect nevoilor dumneavoastră.

Retete delicioase cu o simpla apasare de buton. Te bucuri de mixare fara efort si texturi cremoase cu cel mai usor mixer vertical de la Braun. Multi Quick 1 a fost conceput special pentru sesiuni de gatit de zi cu zi. Acesta dispune de o treapta de viteza astfel incat sa poti obtine rezultate optime pentru o varietate de retete doar printr-o simpla apasare de buton. Greutatea redusa a mixerului permite prepararea retetelor simple, a smoothie-urilor sau sosurilor cu efort minim. MQ10.202M vine in pachet alaturi de mixul perfect de accesorii: un pahar gradat de 600ml, un tocator de 350ml si un tel din otel inoxidabil.

Greutate redusa.
Mixerul vertical are greutate redusa astfel incat efortul in prepararea retetelor de zi cu zi este minim.

O simpla atingere de buton.
Un singur buton pentru controlul vitezei, printr-o simpla apasare.

Motor 450W.
Motor puternic pentru o mixare rapida si fara efort.

Sistem Easy Twist.
Pentru mai multa creativitate, accesoriile se pot schimba printr-o simpla rasucire cu ajutorul sistemului Easy Twist.

Plastic fara BPA.
Componentele de plastic ce intra in contact cu alimentele nu contin BPA.

Mixul perfect de accesorii.
Mixerul are inclus in pachet un pahar de plastic fara BPA, gradat, cu o capacitate de 600 ml, in care se pot pasa eficient alimentele, obtinand supe, piureuri si multe alte preparate delicioase. Tocatorul are o capacitate de 350 ml si poate marunti nuci, branza tare, verdeturi sau morcovi in doar cateva secunde. Indispensabil in orice bucatarie, telul este realizat din otel inoxidabil si este ideal pentru a amesteca cu usurinta oua, smantana sau creme pufoase.

Componente compatibile cu masina de spalat vase.
Procesele de intretinere si curatare sunt esentiale utilizarii mixerului. Astfel, partile componente ale acestuia pot fi curatate direct in masina de spalat vase, conform instructiunilor prezentate in manualul de utilizare.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.