produse

Blender de mână BOSCH ErgoMixx MS6CB61V1, 1000W (12 trepte+Turbo), Funcție AntiSplash, Negru

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 1 Apr. - Marți 2 Apr.

Fabricat in*:

Slovenia
Slovenia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 453,99 Lei
Diferență: 124,00 Lei
329,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: MS6CB61V1
EAN: 4242005197743
Lansat în: Q3 2019
Date brute
G: 2,20kg
L: 26,60cm
l: 20,00cm
Î:22,00cm

Documente oficiale

Descriere

Design ergonomic și ușor de utilizat. Pasarea ingredientelor este acum mult mai ușoară. Designul ergonomic, greutatea redusă și suprafața SoftTouch fac acest blender ușor de utilizat. Butoanele mari îți asigură mai mult confort și un control optim.

Pahar cu capac pentru cantități mici de ingredient. Ai adesea nevoie de porții mici? Paharul cu capac pentru mixare/măsurare este perfect pentru măsurarea ingredientelor și amestecarea cantităților mici. Paharul poate fi folosit și pentru depozitarea alimentelor în frigider.

Extrem de puternic pentru rezultate rapide într-un timp scurt. Datorită motorului puternic de 1000 W și a accesoriilor incluse acum este mult mai ușor să procesezi chiar și cele mai dificile ingrediente. Poți toca, mărunți sau amesteca ingredientele într-un timp foarte scurt cu ajutorul blenderului ErgoMixx.

Consistența perfectă datorită celor 12 trepte de putere și a funcției Turbo. Acum ai viteza potrivită pentru ingredientele tale. Sos, supă sau maioneză - pur și simplu selectează viteza potrivită pentru consistența compoziției tale. Tasta Turbo este ideală pentru ingredientele dificil de procesat.

Rezultate perfecte de pasare și mărunțire. Cuțitul cu 4 lame din oțel inoxidabil iți asigură rezultate perfecte de pasare și mărunțire în cel mai scurt timp, iar funcția Antisplash asigură amestecarea ingredientelor fără stropire.

Păstrează alimentele proaspete mai mult timp. Păstrează alimentele proaspete mai mult timp! Atașează blenderului pompa pentru vidare și păstrează alimentele, mâncarea rămasă sau gustările în caserolele sau pungile pentru vidare. Bucură-te de prospețime în fiecare zi!

Detașarea ușoară a piciorului blenderului pentru o curățare ușoară. Curățarea blenderului ar trebui să fie cât mai ușoară. După utilizare poți detașa piciorului blenderului cu o singură mișcare și îl poți curăța cu ușurință sub jet de apă.

Caserolă și pungi pentru vidare incluse. Caserola pentru vidare este facută din Tritan și nu conține BPA. Poate fi folosită în cuptorul cu microunde și curățată în mașina de spălat vase. Pungile pentru vidare sunt făcute din material rezistent, nu conțin BPA și pot fi curățate ușor pentru a fi refolosite.



Specificații:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.