produse

Role gofrate pentru vidare, 12x1500cm (lungime 15 metri), grosime 100-130 microni, compatibila cu orice aparat de vidat

București: Doar 1 rămasă
Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 22 Apr. - Marți 23 Apr.
49,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: Role12x1500cm

Descriere

Role gofrate pentru vidare, uz alimentar.

Grosimea este de 100-130 microni.


Dimensiune rola - latime 12 cm, lungime rola 1500 cm

 

Cu ajutorul rolelor dedicate ambalarii in vid, va puteti creea propriile pungi de vidare in conformitate cu nevoile dumnevoastra! Folositi o foarfeca pentru a taia rola la dimensiunea de care aveti nevoie pentru produsul alimentar pe care doriti sa il vidati.

Recomandare: Atunci cand vidati bucati de carne cu oase ascutite, asezati prosoape de hartie pe capetele ascutite pentru a nu perfora punga de vidare.

Folia de vidare este realizata din doua straturi groase de poliamida si polietilena. Poliamida, care se afla pe stratul exterior al foliei, garanteaza impermeabilitatea. Pe de alta parte, materialul din interiorul foliei, polietilena, asigura ca folia va forma un sigiliu puternic in contact cu banda de sigilare a aparatului dumneavoastra de vidat.

Partea neteda a foliei are o grosime de 100 µm, iar partea gofrata are o grosime de 130 µm. Pentru a putea face o comparatie, trebuie sa stiti ca pungile obisnuite pentru congelare pe care le puteti gasi in comert au o grosime de doar 20 µm. Grosimea foliei folosita este de calitate profesionala si asigura impermeabilitatea completa si minimizarea probabilitatii de deteriorare a alimentelor ambalate si depozititate in vid.

In cazul in care doriti, puteti spala si refolosi pungile de vidare obtinute din folia de vidare. Nu recomandam sa refolositi pungile in care ati depozitat carne sau peste crud. Puteti lua masuri suplimentare de precautie introducand carnea intr-o punga obisnuita inainte de a o pastra in punga de ambalare sub vid.

Rola este compatibila cu toate aparatele de vidare pe care le gasiti pe piata.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.