produse

Rolă folie pentru vidare XL Status 350 x 3000 mm (set de 3 role)

București: Doar 3 rămase
Estimat livrare
Marți 30 Apr. - Joi 2 Mai

Fabricat in*:

Slovenia
Slovenia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
59,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 3831091707335

Descriere

Rola cu folie de vid XL este potrivită pentru depozitarea în vid a bucăților mari de alimente - o pâine, un teanc de coaste, o roată de brânză și altele similare.

Lungimea pungii poate fi complet adaptată la dimensiunea produsului alimentar.

Ambalând alimentele în vid, le protejați de deteriorare și păstrați valoarea nutritivă a acestuia.

Rolele de folie XL și pungile de vid sunt concepute pentru utilizatorii profesioniști și vânători care ambalează bucăți mai mari de carne și brânzeturi.

Caracteristici:

Rolele de folie Status sunt o alegere foarte buna pentru depozitarea în vid. Compoziția materialelor, grosimea foliei și grosime profilului nervurat sunt cei trei factori care diferențiază folia de calitate slabă de folia de înaltă calitate.

Folia Status este rezultatul a câțiva ani de cercetare și utilizare a materialelor de top de origine europeană. Acesta este motivul care garantează cea mai bună protecție posibilă a produselor alimentare depozitate, care vor păstra toate aromele lor unice.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.