produse

Pompă electrică de vacuum Status BVP130, Compactă, Ambidextră, Ușor de manevrat, Compatibilă cu toate celelalte accesorii vacuum Status (capace, seturi de caserole), Potrivită pentru picnic, Cablu USB 2.0

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: PROFIMATIC
Tip: Free Pickup & Return
COD: BVP130
EAN: 3831091709209

Documente oficiale

Descriere

Sunteți un utilizator manual al pompei de vid, dar adesea vă întrebați dacă ați extras suficient aer din recipientul de vid ? Dacă ambalați zilnic alimentele în vacuum în recipiente , ulcioare sau cu capace universale , vă recomandăm pompa noastră electrică de vid, care extrage aerul și creează nivelul de presiune evacuat corespunzător la o singură apăsare a unui buton.

Pompa electrică de vid BVP130:
Pompa electrică de vid BVP130 face parte din a doua serie de pompe electrice Status. Este o versiune mai mică, care ocupă mult mai puțin spațiu și este potrivită și pentru utilizare la picnicuri și în deplasare.

De ce să folosiți o pompă electrică în loc de o pompă manuală sau o mașină de ambalat în vid?
Recomandăm pompa electrică de vid BVP130 pentru persoanele care ambalează alimentele în recipiente de vid Status și alte accesorii de vid de mai multe ori pe zi . Va face o diferență deosebită pentru persoanele în vârstă și pentru cei cu putere limitată a brațului . De asemenea, vă va atenua grijile, astfel încât să nu va trebui să vă întrebați întotdeauna dacă ați extras suficient aer cu pompele de vid .

Cum functioneazã?
Pompa electrică de vid BVP130 este complet ușor de utilizat . Pur și simplu așezați pompa în jurul supapei recipientului de vid , dopului sau capacului universal și activați-o apăsând butonul „Pornit/Oprit”. Pompa va începe să extragă aer, ceea ce va fi semnalizat de indicatorul luminos alternând între roșu și verde intermitent. Odată ce atinge nivelul prestabilit de presiune a vidului, se oprește. Produsele dumneavoastră alimentare sunt depozitate în siguranță printr-o singură apăsare a unui buton.

Avantajele vidului
Ambalarea sub vid este singura modalitate naturală de a prelungi prospețimea și durata de conservare a alimentelor .
Prin prevenirea oxidării, încetiniți dezvoltarea mucegaiului și a bacteriilor, ceea ce prelungește de patru ori durata de valabilitate a alimentelor .
Ce înseamnă asta pentru tine este că vei arunca mai puțină mâncare și vei economisi bani .
Ambalarea în vid vă va proteja și frigiderul de mirosurile neplăcute , deoarece acestea vor fi limitate în siguranță la recipientele ambalate în vid sau de capacul universal pentru vid.


Varietatea de utilizări ale pompei electrice BVP130 cu accesorii de vid Status
Pompa noastră electrică de vid este potrivită pentru utilizare cu toate accesoriile de vid Status


Reîncărcare

Mărimea
Principalul avantaj al pompei electrice BVP130 este dimensiunea sa:

Nu cântărește mai mult de 0,2 kilograme , așa că nici nu vei observa că îl iei cu tine în vacanță sau la picnic.

Întreținere

Mod de Utilizare:

Mâncarea dumneavoastră este depozitată în siguranță în vid.

Scurtă istorie:

Status doo Metlika este o companie de familie  și a fost înființată în 1995 după 15 ani de experiență în activitate de afaceri de sine stătătoare.
Planificăm și gestionăm întregul ciclu de viață al produselor noastre – planificare, proiectare, producție, comunicații de marketing, vânzări și centru de service.
Combinăm cunoștințele din domeniile ingineriei, tehnologiei, asigurării calității, designului, economiei, comunicării și antreprenoriatului.
Abordarea noastră diversă este cea care ne conduce către succes.
Suntem foarte mândri de distribuția noastră la nivel mondial și de parteneriatele comerciale în 40 de țări din întreaga lume – din SUA


Review-uri / Comentarii

4.0
1 review
5 stele
(0)
4 stele
(1)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Carp Radu

16 Jun 2022

Practic

Achizitie verificata

Aparat ușor de folosit, compact, ușor de depozitat, videază și se oprește singur când s-a atins nivelul de vidare setat. Indicator LED de funcționare, la fel la încărcare, roșu când se încarcă/verde când e încărcat. Este la fel de practic ca și cel manual, diferența este de ușurința proces și desigur mult mai comod. Produs ambalat și livrat în perfectă stare, comandă primită în mai puțin de 24 ore. Recomand produsul și desigur magNET pentru servicii.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.