produse

Cană vacuum Status din policarbonat transparent cu capacitate de 1 litru (Verde)

București: Doar 2 rămase
Estimat livrare
Luni 29 Apr. - Marți 30 Apr.
69,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: VacuumJug-GR
Date brute
G: 1,00kg

Descriere

Această cană cu toartă vă permite vidarea conținutului său, astfel, puteți păstra lichidele dumneavoastră în condiții de prospețime pentru mai mult timp. Se poate vida fie cu ajutorul pompei manuale, fie cu ajutorul celei electrice. Recomandăm achizitionarea acestei căni ca accesoriu pentru storcătoarele HUROM. Pompa manuală nu este inclusă în pachetul cănii.

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Carp Radu

30 Oct 2022

Practic

Achizitie verificata

Poate unii nu cred că o astfel de cană cu vidare poate păstra foarte bine lapte, sucuri de fructe. Ei bine este un produs excelent, în primul rând calitatea materialului din care este confecționat, solid, plăcut la aspect, finisat perfect, îl simți bine în mână. În al doilea rând și poate cel mai important este vidarea cănii care asigură o mai bună păstrare a conținutului, capac etanș fixat datorită garniturii și vidării. Trebuie ca de fiecare dată când este folosită să fie ștearsă zona de contact cană-garnitură pentru o vidare bună. Recomand fără ezitare acest produs, extrem de util. Produsele Status au o calitate foarte bună, le folosesc și la caserole și vă recomand să încercați. Nu în ultimul rând colaborarea cu magNET este de lăudat, informații, comanda, livrare - impecabil, nota zece.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.