produse

Multicooker Philips HD3167/70

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: HD3167/70
EAN: 8710103695196
Lansat în: Q3 2014
Date brute
G: 7,30kg
L: 45,00cm
l: 35,40cm
Î:32,70cm

Descriere

Rezistenţă dublă cu suprafaţă de încălzire directă mai mare. Rezistenţă dublă cu suprafaţă de încălzire directă mai mare care asigură o gătire mai puternică şi egală.

Orificiu de abur detaşabil pentru curăţare uşoară. Spălă orificiul de abur frecvent pentru a îndepărta reziduurile. Demontează orificiul de abur din capacul superior al aparatului şi curăţă-l bine.

Cronometrul presetat 24 ore asigură faptul că felurile de mâncare sunt gata la timp. Cronometrul presetat 24 ore uşor de programat asigură faptul că felurile de mâncare sunt gata la timp.

Oală interioară fără lipire, lavabilă la maşina de spălat vase. Oală interioară fără lipire, lavabilă la maşina de spălat vase.

Senzor tactil uşor de controlat şi afişaj digital uşor de citit. Senzor tactil uşor de controlat şi afişaj digital uşor de citit.

Carcasă exterioară din oţel inoxidabil pentru curăţare uşoară. Carcasa exterioară din oţel inoxidabil este superbă şi uşor de curăţat.

Interfaţă de utilizator rezistentă la apă şi durabilă. Interfaţă de utilizator rezistentă la apă şi durabilă.

Blocare pentru copii care îţi menţine bucătăria sigură şi îţi oferă linişte sufletească. Blocare pentru copii care îţi menţine bucătăria sigură şi îţi oferă linişte sufletească.

Oală interioară foarte groasă de 2,0 mm cu acoperire nanoceramică. Oală interioară foarte groasă de 2,0 mm cu acoperire nanoceramică.

Oală cu mânere şi înveliş ceramic pentru utilizare şi curăţare uşoare. Oală cu mânere şi înveliş ceramic pentru utilizare şi curăţare uşoare.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.