produse

Set de accesorii vacuum BOSCH Airtight Fresh MSZV6FSG1 - 17006289, Caserolă 1.2l din sticlă borosilicată cu capac Tritan fără BPA, 6 pungi cu dublu etanș (3x 1.2l și 3x 3.8l), Pompă manuală, DW safe

COD: MSZV6FSG1
Bucureşti: Stoc limitat
Estimat livrare
Luni 25 Oct. - Marți 26 Oct.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
308,99 Lei -35%
mai ieftin cu 109,00 Lei
199,99 Lei
(pret cu TVA inclus)

Descriere
Cea mai bună modalitate de a păstra alimentele proaspete pentru mai mult timp.
Supapa de etanșare. Este compatibilă cu pompa blenderelor cu funcție de vidare Bosch îți oferă diferite modalități de vidare astfel încât să păstrezi alimentele proaspete pentru mai mult timp.

Supapa de etanșare. Este compatibilă cu pompa de vidare a blenderului de mână ErgoMixx și cu cea a blenderului de masă VitaMaxx.

Potrivit pentru congelator și cuptor: rezistent la temperaturi variate ( -20° C – 250° C)Supapa de etanșare este compatibilă cu pompa blenderelor cu funcție de vidare Bosch îți oferă diferite modalități de vidare astfel încât să păstrezi alimentele proaspete pentru mai mult timp. Supapa de etanșare este compatibilă cu pompa de vidare a blenderului de mână ErgoMixx și cu cea a blenderului de masă VitaMaxx.

CONFORT / CURATARE.
Compatibil cu blenderul de mână cu funcție de vidare Bosch și cu blenderul VitaMaxx Recipientul din sticlă borosilicată poate fi scos din congelator și introdus imediat în cuptor. Pentru păstrarea alimentelor proaspete pentru mai mult timp. Setare ușoară a datelor: ziua și luna datei de depozitare pot fi fixate pe capacul cutiei. Caserolele pot fi curățate în mașina de spălat vase.

SIGURANȚĂ. Recipient pentru vidat din sticlă borosilicată: rezistent la temperatură (-20 ° C - 250 ° C), poate fi folosit în congelator, cuptor și cuptorul cu microunde.

Capac din Tritan: rezistent, nu lasă gust sau miros mâncării. Fără BPA pentru componentele din plastic ce intră în contact cu alimentele.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)