produse

Set de 2 garnituri Instant Pot Twin Colorful 211-0012-01W, Pentru 3l, Albastru pt dulce, Roșu pt savoare, Diametru 20.5cm, Compus siliconat pt uz alimentar, Înlocuire 12~18 luni, Fără BPA, 116g, DW Sa

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Vineri 26 Apr. - Luni 29 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
79,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 211-0012-01W/3L
EAN: 0853084004866

Descriere

Inelul de etanșare instantaneu 3L (211-0012-01) autentic este o parte integrantă a mecanismului de siguranță Instant Pot. Este proiectat, proiectat și construit cu materialul optim pentru a obține rezistența necesară pentru a rezista forței de presiune ridicată în timpul gătitului sub presiune electrică. Se recomandă înlocuirea inelului de etanșare Instant Pot la fiecare 12-18 luni. Acest set de culori de 2 pachete, vă permite să utilizați unul pentru dulci, iar celălalt pentru mâncăruri sărate. Notă: Utilizarea inelelor de etanșare neaprobate de la terți poate cauza daune, riscuri de siguranță și anula garanția Instant Pot. Inele de etanșare automate programabile cu oală sub presiune, multiple, cu oală instantanee - proiectate pentru a se potrivi tuturor modelelor Instant Pot 3L Set de 2 pachete de culori - 1 pentru dulce, celălalt pentru sărat Parte integrantă a mecanismelor de siguranță Instant Pot Proiectat, proiectat și construit cu materialul optim pentru a atinge cele mai înalte standarde de siguranță Fabricat din silicon de cea mai bună calitate pentru alimente Fără BPA și sigur pentru mașina de spălat vase Utilizarea inelelor de etanșare neaprobate de către terți poate cauza daune, riscuri de siguranță și poate anula garanția Instant Pot Echipa magNet: Face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.