produse

Tocătură de fag pentru afumători Reber Wood Chips Flavoring Beech, 1 kg

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: WOOD CHIPS FLAVORING BEECH 1 KG
Date brute
G: 1,00kg

Descriere

Prin utilizarea diferitelor esenţe de lemn sau combinaţii ale acestora, alimentele se pot atât aromatiza pentru a adăuga savoare produselor, cât şi afuma în vederea prelungirii conservării acestora. Se pot utiliza pentru aromatizare şi afumare urmatoarele tipuri de material lemnos: rumeguş presat (peleti), tocătura, lemn sau rumeguş.

Lemnul din care sunt fabricate acestea este selecţionat şi certificat pentru utilizare în domeniul alimentar. Peleţii, tocătura şi rumeguşul “SMOKE & WOOD” sunt obţinuţi fără adaosuri de adezivi sau alte substanţe chimice. Greutatea produselor SMOKE & WOOD variază în funcţie de gradul de umiditate al lemnului. Pentru a obţine o afumare excelentă recomandăm să fie utilizat un lemn cu un grad mare de umiditate. Lemnul din care se fabrică produsele “SMOKE & WOOD” provine din pădurile din nordul Italiei, unde umiditatea în momentul procesării lemnului este ridicată.

Ambalajul este specific - permite circulaţia aerului, pentru a preveni mucegaiul şi garantează, în cazul depozitării corecte, un grad corect de umiditate.

Recomandăm ca înainte de utilizare să măriţi gradul de umiditate al lemnului rehidratându-l prin pulverizarea unei cantităţi mici de apă.

Aromă specifică: intensitate medie, dulce.

Utilizare recomandată: vită, porc, peşte, vânat, brânzeturi.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.