Accesoriu tigaie cu grătar Philips Airfryer HD9910/20 [Gama Viva Collection]

COD: HD9910/20
Stoc furnizor

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
249,99 Lei -28%
mai ieftin cu 70,00 Lei
179,99 Lei
(pret cu TVA inclus)

Descriere

Tigaie cu grătar pentru Airfryer. Obţine peşte, carne şi legume preparate la grătar perfecte şi mai sănătoase, graţie tehnologiei Rapid Air combinate cu suprafaţa perforată unică cu protuberanţe tipice! Graţie suprafeţei neaderente, alimentele se desprind fără efort şi tigaia este foarte uşor de curăţat.

Suprafaţă perforată pentru un flux de aer rapid în timpul preparării la grătar. Descoperă o nouă modalitate de a prepara la grătar datorită suprafeţei unice a tigăii cu grătar Airfryer. Datorită tehnologiei Rapid Air, alimentele sunt preparate mai sănătos pentru că poţi găti cu puţin ulei sau chiar fără. Excesul de grăsime se poate scurge uşor în timpul preparării datorită suprafeţei perforate.

Tigaie neaderentă premium pentru desprinderea uşoară a alimentelor. Cu suprafaţa neaderentă, poţi lua preparatele de pe grătar la fel de uşor cum le pui. Astfel, friptura este perfectă şi poţi prepara chiar şi cele mai delicate alimente, cum ar fi peşte şi legume.

Cu o suprafaţă mai mare poţi prepara chiar şi un peşte întreg. Suprafaţa este mai mare în comparaţie cu coşul normal, aşa că poţi frige sau poţi prepara la grătar un peşte întreg, o bucată mare de carne sau porţii generoase de legume.

Timp de gătire cu 20% mai mic*. Tigaia cu grătar Airfryer te ajută să economiseşti timp. Datorită suprafeţei unice şi materialelor premium, poţi economisi până la 20% din timpul dedicat gătitului!*.

Perfectă şi pentru prăjire, rumenire şi pârjolire. Pune în valoare potenţialul lui Airfryer şi descoperă nenumăratele posibilităţi versatile. Indiferent că vrei să prăjeşti, să rumeneşti sau să pârjoleşti, tigaia cu grătar Airfryer îţi oferă preparate delicioase în câteva clipe!

Tigaia cu grătar Airfryer se curăţă uşor datorită suprafeţei neaderente. Datorită suprafeţei neaderente, tigaia cu grătar Airfryer este foarte uşor de curăţat. De asemenea, pentru mai mult confort o poţi spăla în maşina de spălat vase.

Indiferent că preferi friptură la grătar, fructe de mare sau legume!

Adecvat pentru: HD922x, HD923x*, HD921x.

* La prepararea peştelui faţă de coşul standard Philips Airfryer.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului