produse

Spatulă pentru clătite TEFAL Ingenio K2060914, calitate premium, design inovator, fără BPA sau ftalați, plastic rezistent la temperaturi de până la 230°C, culoare: negru

București: Stoc magazin
Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 23 Apr. - Miercuri 24 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 39,99 Lei
Diferență: 7,00 Lei
32,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: K2060914
EAN: 3168430243651
Lansat în: Q1 2017
Date brute
G: 0,23kg
L: 38,10cm
l: 9,20cm
Î:5,00cm

Descriere

K2060914_dreapta.jpg

 

 

Gama Ingenio: design inovativ și performanță excepțională

Tefal Ingenio Premium este gama de ustensile de bucătărie versatilă ce-ți pune la dispoziție performanțe de top și un design inovativ. Această spatulă pentru clătite beneficiază de o margine subțire ce va aluneca sub orice tip de clătită sau omletă. Designul inovator oferă confort în folosire și mai multă igienă mulțumită inelului din silicon inovator ce nu permite alunecarea ustensilei pe suprafața vasului de gătire.

 

 


K2060914_stanga.png

Spatulă pentru clătite Tefal Ingenio: ustensile  premium pentru mai multă creativitate în bucătărie

Tefal Ingenio este o gamă de ustensile de bucătărie versatilă ce combină o performanță excepțională cu materiale de înaltă calitate.

Această spatulă pentru clătite beneficiază de o margine subțire ce va aluneca sub orice tip de clătită sau omletă. Designul inovator oferă confort în folosire și mai multă igienă mulțumită inelului din silicon inovator ce nu permite alunecarea ustensilei pe suprafața vasului de gătire.

Produsele sunt compatibile cu mașina de spălat vase și oferă rezultate profesionale de lungă durată mulțumită materialelor premium folosite. Ustensilele pot fi folosite la temperaturi ridicate de până la 230°C și sunt compatibile cu mașina de spălat vase. Produsele Ingenio sunt supuse, înainte de lansare, unor teste de laborator viguroase pentru a garanta standardele înalte de performanță marca Tefal.



Caracteristici esențiale:
 

Specificații:
 

Tip produs:
Spatulă pentru clătite
Gamă:
Ingenio
Materialul părții active:
Silicon
Material mâner:
Plastic
Compatibil cu mașina de spălat vase:
Da
Culoare:
Negru
Greutate:
0,08
Dimensiuni (L x A x I):
32.1 x 4.2 x 7.2 cm

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.