produse

Râșniță pentru condimente Status

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 3831091700121

Descriere

Măcinare grosieră și fină cu o singură râșniță. Există un șurub gri în partea de jos a râșniței pentru a ajusta nivelul de granulatţe a condientului (de la fin la grosier).

Cea mai bună calitate. Alt avantaj important al râșniței pentru condimente este nucleul său de ceramică Crushgrind, care este produs de către compania daneză Ideas, un pionier în fabricarea de înaltă calitate a polizoarelor. Rigiditatea excepțională face piatra de macinat ceramică incredibil de durabilă. Chiar și cu o utilizare regulată, piatra de măcinat va funcţiona impecabil pentru mai mulți ani.

Un capac cu două funcții. Una este de a sigila râşniţa pentru a conserva aroma mirodeniilor și cea de a doua este de a se pisa condiment direct în capac, astfel încât să puteți avea un control mai bun asupra cantităţii de condiment pe care doriţi să o folosiţi.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.