produse

Cos reglabil pentru gatit la abur, 23 cm, inox - Kitchen Craft KCSTEAM23

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: KCSTEAM23

Descriere


Caracteristici esențiale:

-Se deschide și se închide ca o floare, având diametrul maxim de 23 de cm, iar aromele diferă de fiecare dată, în funcție de ceea ce gătești.
-Coșul reglabil, din inox, marca Kitchen Craft, pentru gătitul la aburi.
-Se poate aseza pe propriile picioruse într-o oală în care ai pus în prealabil apă, pe care o acoperi cu un capac.
-Si gata, cu acest simplu element, gătești sănătos.
-După folosire îl închizi și îl așezi într-un spațiu mic în bucătărie, pentru ca nu ocupă mult, până la urmatoarea ocazie culinară.
-Se poate spăla în mașina de spălat vasele.

Scurtă istorie KitchenCraft. Marca definitivă de ustensile de bucătărie, din 1850, KitchenCraft a proiectat, fabricat și furnizat mii de ustensile de gătit, unelte și gadgeturi, fiecare jucând un rol important în bucătăriile clienților din Marea Britanie, cu peste 1.000 de produse din care să alegeți, există întotdeauna un produs KitchenCraft pe care vă puteți baza - de la elementele esențiale pentru fiecare zi la cele excepționale.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.