produse

Clește pentru salată Ingenio K2060614, calitate premium, design inovator, fără BPA sau ftalați, plastic, negru / roșu

București: Stoc magazin
Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 1 Apr. - Marți 2 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
27,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: K2060614
EAN: 3168430220546
Lansat în: Q2 2019
Date brute
G: 0,11kg
L: 3,70cm
l: 1,80cm
Î:1,20cm

Descriere

Tefal Ingenio: ustensile de bucătărie premium pentru mai multă creativitate în bucătărie

Tefal Ingenio este o gamă de ustensile de bucătărie versatilă ce combină performanța excepțională cu materiale de înaltă calitate. Designul inovator oferă confort în folosire și mai multă igienă mulțumită inelului din silicon inovator ce nu permite alunecarea ustensilei pe suprafața vasului de gătire.

Produsele sunt compatibile cu mașina de spălat vase și oferă rezultate profesionale de lungă durată mulțumită materialelor premium folosite. Ustensilele pot fi folosite la temperaturi ridicate de până la 230°C și sunt compatibile cu mașina de spălat vase. Produsele Ingenio sunt supuse, înainte de lansare, unor teste de laborator viguroase pentru a garanta standardele înalte de performanță marca Tefal.

 

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Ersen Hasan

25 Feb 2024

Recomand

Achizitie verificata

Practice, ocupa putin spatiu, le folosesc atat pentru salata, spaghetti cat si la amestecat in timpul gatitului. Nu sunt foarte termorezistente.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.