produse

Tigaie clătite TEFAL G6 EMOTION E3003804, D25cm, Oțel inoxidabil 18/10, THERMO-SPOT, Înveliș antiaderent TITANIUM 3X, Pentru orice suprafață, Mâner fix, Finisaj mirror exterior premium, Bază groasă, DW Safe

București: Doar 1 rămasă
Estimat livrare
Luni 1 Apr. - Marți 2 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
109,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Oțel inoxidabil 10 ani
Asigurată de: TEFAL România
Tip: Free Pickup & Return
COD: E3003804
EAN: 3168430308619
Lansat în: Q1 2016
Date brute
G: 1,08kg
L: 44,50cm
l: 26,50cm
Î:7,50cm

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Accesorii

Detergent Lagostina Polvere di Stelle (Star Dust) 90900000001, 750g, Pentru îndepărtarea petelor regăsite pe suprafețele de oțel inoxidabil
34,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere



● Tigaie pentru clătite TEFAL Emotion 25 cm
● Model: E3003804
● Descoperă tigaia Tefal Emotion și inspiră-te! Datorita constructiei din otel inoxidabil 18/10 si a bazei groase, tigaia este extrem de rezistenta la deformare si asigura intotdeauna rezultate uniforme la prajire fara a se lipi alimentele.
● Duceți-vă gastronomia la următorul nivel: prăjiți la perfecțiune și prăjiți-vă felurile de mâncare folosind mai puțină grăsime. În plus, un mâner confortabil și un design atent fac ca pregătirea meselor pentru întreaga familie să fie o plăcere pură.



Caracteristici esențiale:

 

-Durabilitate de ani de zile.
10 ani garanție pentru oțel inoxidabil 18/10.
Datorită garanției de 10 ani, îți poți perfecționa abilitățile culinare fără să-ți faci griji cu privire la deteriorarea vaselor. Tigaia este realizata din otel inoxidabil 18/10 de cea mai buna calitate, caracterizata prin cea mai mare rezistenta la coroziune, folosind in plus metode avansate de productie, care garanteaza durabilitate exceptionala si rezistenta maxima.
-Gătit eficient.
Fund de inducție gros
Bucurați-vă de o distribuție perfectă a căldurii și de mâncare gătită uniform în fiecare zi, datorită fundului gros, rezistent la deformare, realizat în procesul High Impact Bonding.
-Rezistență de trei ori mai mare.
Acoperire antiaderent din titan
Experimentați o nouă calitate datorită stratului antiaderent întărit cu particule de titan, care este de până la trei ori mai durabil.
-Gătit sănătos și sigur.
Acoperire 100% sigură * PFOA, fără plumb și cadmiu! *
Vase supuse unor controale mai stricte decât cele impuse de reglementările privind contactul cu alimentele. Zero plumb și cadmiu în acoperire înseamnă că nu se adaugă deliberat Pb și Cd la acoperiri. Fără migrare la nivelul de 0,005 mg/kg.
-Confort de utilizare.
Mâner ergonomic, puternic
Manerul asigura siguranta si confortul in utilizare. Datorită armăturii din oțel inoxidabil, mânerul este extrem de durabil.
-Versatilitate.
Pentru toate tipurile de aragaz
Tigaia poate fi folosita indiferent de tipul de aragaz (gaz, electric, ceramic, cu inductie).
-Cel mai bun brand.
Tefal, numărul 1 mondial la categoria electrocasnice de bucătărie**
Tefal înseamnă rezultate perfecte la gătit, de fiecare dată. Acesta este un alt motiv pentru a alege Tefal. ** Sursa: Euromonitor International Limited, ediția 2019 Home and Garden, valoarea detaliată a mărcii RSP, date 2018.
-Indicator Thermo-Spot®.
Indicatorul devine roșu continuu când tigaia a atins temperatura ideală pentru prăjire. Acest lucru asigură gătit sănătos și gustos, cu aromă și substanțe nutritive maxime.



Specificații:

•Dimensiuni: 25 cm
•Material: oțel inox
•Compatibilitate plită: inducție - gaz- electric- ceramică - halogen
•Compatibil cu cuptor: da, până la 175°C
•Se poate spăla în mașina de spălat vase: ✓
•Acoperire interioară / Finisaj: acoperire antiaderentă
•Denumirea stratului interior - tigăi: titan
•Thermo-Spot (indicator de temperatură de prăjire): ✓
•Carcasă exterioară / finisaj: oțel inox șlefuit
•Margini conturate: ✓
•Tip mâner: fix 



Descoperiți vase de gătit pe cât de elegante, pe atât de eficiente și stimulează-ți creativitatea. 
Mâncăruri prăjite, prăjite, soteuri sănătoase și multe altele - tigaia din oțel inoxidabil Tefal Emotion este calea ta spre mâncăruri perfecte pentru întreaga familie. Datorită bazei groase, tigaia este extrem de durabilă și asigură rezultate uniforme la prăjire, iar mânerul este atât practic, cât și confortabil. O puteți folosi pe orice aragaz, inclusiv pe aragazul cu inducție. În plus, designul unic face ca tigaia Emotion să fie un decor excelent pentru bucătăria ta.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.