produse

Multicooker electric sub presiune TEFAL Cook4Me+ CY851130, 1345~1600W, Volum 6l (uz 4l), 6 programe și mod manual, Vas detașabil, Cronometru, Pornire automată, Păstrare la cald, 150 rețete integrate

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
Tip: Free Pickup & Return
COD: CY851130
EAN: 3045386381869
Lansat în: Q3 2017
Date brute
G: 8,40kg
L: 37,60cm
l: 35,40cm
Î:36,00cm

Documente oficiale

Accesorii

Capac multifuncțional TEFAL Extra Crisp EY150830, 1450W, Compatibil cu modelele Cook4Me de 6L, 4 funcții și Mod Manual (80°~200°), Cablu 0.9m, Cook4me App, Reminder audio pentru shake, Nu e DW safe
369,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

CY851130_dreapta.jpg

 

Descoperă o cale mai rapidă de a găti noi rețete

Ești grăbit, trebuie să prepari masa pentru întreaga familie, sau pur și simplu îți lipsesc ideile? Cook4Me+ simplifică viața și gătitul! ​

Multicookerul inteligent Tefal Cook4Me+ dispune de un panou de control intuitiv pentru a te ghida prin cele 4 meniuri ale sale: Ingrediente, Rețete, Manual, Favorite. Cook4Me+ îți oferă soluția pentru mese delicioase, rapide și ușoare.

Descoperă noi arome de fiecare dată: alege unul dintre cele 6 programe de gătit și 150 de rețete pre-instalate, ușor de preparat. Urmărește instrucțiunile pe ecran, detaliate pas cu pas și savurează preparate excelente. Multicookerul adaptează automat gătitul în funcție de numărul de porții, tipul de ingrediente sau greutatea acestora.

Descoperă un nou mod de a găti rapid, simplu, savuros!​

 

CY851130_stanga.jpg

 






Aparatul de gătit multifuncțional Tefal Cook4Me+: Gătește în fiecare zi simplu și rapid!

Găsește-ți inspirația și lasă-te ghidat. Cele 4 meniuri te vor ghida pas cu pas către obținerea preparatelor perfecte. Ingrediente: pentru a prepara un ingredient anume, pur și simplu selectează-l pe ecranul digital, iar Cook4Me+ îl va găti pentru tine.​ Rețete: 150 de rețete pentru care Cook4Me+ te va ghida pas cu pas în obținerea rezultatelor perfecte. Manual: Gătește propriile rețete cu ajutorul programelor de gătire. Nu este nevoie să monitorizezi aparatul, preparatul tău este pe mâini bune și va fi păstrat la cald odată ce acesta este gata până la momentul servirii.​ Favorite: Rețetele tale favorite sunt la o atingere de buton distanță.​

Vezi mai mult

 

Caracteristici esențiale:

CY851130_icon_1.png
Multicookerul inteligent

Datorită panoului  de control inteligent și intuitiv, Cook4Me+ devine astfel asistenul tău personal ce te va ghida pas cu pas prin cele 4 meniuri și cele 150 de rețete presetate. Lasă-te ghidat și desoperă noi arome, delicii savuroase, ușor de preparat la tine acasă.

CY851130_icon_2.png
Inspiră-te și lasă-te ghidat

Gătește în fiecare  zi simplu și rapid datorită celor 150 de rețete pre-instalate. Ecranul intuitiv te va ghida pas cu pas pentru a obține rezultate perfecte în funcție de ingrediente, cantitate și numărul de porții, ajustând automat cantitățile și timpul de gătire.

CY851130_icon_3.png
Posibilități nelimitate

Aparatul dispune de 6  programe de gătire: gătire la abur, sub presiune, clasic (3 trepte de temperatură) și reîncălzirea preparatelor. De asemenea, la finalul procesului de gătire, preparatul tău va fi păstrat la cald până în momentul servirii.

CY851130_icon_4.png
Nu este nevoie de monitorizare

Prepară rapid rețetele  tale favorite datorită modului de gătire sub presiune și urmează instrucțiunile afișate pe ecran. Nu este nevoie să monitorizezi aparatul. El va găti pentru tine preparatele alese și le va menține calde până la servire.

CY851130_icon_5.png
Ușor și practic

Capacul este ușor de manevrat, iar vasul interior este detașabil și ușor de curățat. Vasul și coșul pentru gătit la abur sunt compatibile cu mașina de spălat vase.

CY851130_icon_6.png
Perfect pentru întreaga familie

Prepară rețete delicioase  pentru întreaga familie.  Cu o capacitate de 6 L, vei obține rapid și ușor cele mai gustoase preparate pentru 2 până la 6 persoane.

 

Specificații:

Tip produs:
 Aparat de gătit multifuncţional
Gamă:
 Cook4Me+
Putere:
 1600 W
Gătit sub presiune:
 Da
Eliberare automată a presiunii:
 Da
Slow cooker:
 Nu
Tehnologie:
 Multicooker inteligent
Panou de comandă:
 Da
Grosimea vasului:
 1.8 mm
Straturi de material al vasului:
 3
Învelișul interior al vasului:
 Ceramic
Vas detașabil:
 Da
Pornire programabilă:
 Da
Control vizual al gătirii:
 Nu
Funcție de menținere la cald:
 Da
Cronomentru:
 Da
Temperatură reglabilă:
 Nu
Cablu detașabil:
 Da
Reîncălzire:
 Da
Programe de gătit:
 6
Programe de gătit - detalii:
 Abur, coacere, desert, fierbere, reîncalzire, tocană
Coș pentru gătit la aburi:
 Da
Reţete:
 150 reţete presetate
Compatibil cu mașina de spălat vase:
 Da
Compatibil cu mașina de spălat vase - detalii:
 Părțile detașabile
Garanție:
 24 luni
Dimensiuni (L x A x I):
 37.8 x 36.4 x 32 cm
Greutate (KG):
 6.4
Taxa Verde:
 Prețul produsului include costul de 4 lei aferent colectării, tratării și eliminării DEEE.
 
 

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.