produse

Multicooker electric Philips All-In-One Seria 3000 HD4713/40, 980W, Volum 5l, 60 presetări, Vas aluminiu teflonat 6 straturi, Cronometru 24 ore, Păstrare la cald 12 ore, Cablu 0.8m, Rapid Air

Cluj: Doar 1 rămasă
Estimat livrare
Luni 29 Apr. - Marți 30 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
469,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: HD4713/40
EAN: 8710103988953
Lansat în: Q1 2021

Produse resigilate

Multicooker electric Philips All-In-One Seria 3000 HD4713/40, 980W, Volum 5l, 60 presetări, Vas aluminiu teflonat 6 straturi, Cronometru 24 ore, Păstrare la cald 12 ore, Cablu 0.8m, Rapid Air

Condiție reală:
1. 
Aparatul este într-o condiție foarte bună;
2. Motiv retur: Nu corespunde cerințelor;
3. A fost utilizat/folosit, dar foarte puțin și responsabil; a fost doar testat la retur (băgat în priză, funcționează);

4. Toate documentele oficiale se regăsesc;
5. Ambalajul se prezintă în stare foarte bună, are scotch-ul original al cutiei retail tăiat;
6. Coletul este complet (open box);
7. Garanție oficială rezidențială de 2 ani asigurată de Philips România din clipa intrării în posesie.

NOU 469,99 Lei
369,99 Lei
Diferență: 100,00 Lei

Ce este în cutie?

Descriere

Curbă de gătire inteligentă pentru a asigura rezultate de gătire perfecte. Controlează inteligent temperatura şi durata diferitelor etape de gătire în funcţie de tipul de orez şi de textura alese. Lasă senzorii de temperatură inteligenţi să monitorizeze şi să optimizeze energia termică pentru a oferi aroma, savoarea şi senzaţia perfecte.

Funcţie de păstrare la cald pentru o temperatură perfectă de fiecare dată. Funcţia noastră utilă de păstrare la cald îţi permite să mănânci orezul atunci eşti gata să iei masa. Când funcţia este activată, cerealele gătite vor rămâne proaspete, pufoase şi la temperatura perfectă timp de până la 24 de ore.

Sistem de încălzire 3D. Sistemul de încălzire 3D puternic distribuie căldura din partea superioară, din lateral şi din partea inferioară pentru a se asigura că ingredientele sunt gătite uniform cu arome autentice păstrate.

60 de programe de gătit. 60 de programe de gătit sunt presetate cu profiluri de gătit optime. Este ca şi cum ai avea un bucătar personal. Asigură rezultate gustoase consecvente de la fiecare fel de mâncare - cu programe care includ coacere, preparare la abur, gătire lentă şi reîncălzire şi programe personalizate pentru anumite alimente, cum ar fi terci de ovăz, carne de vită şi fructe de mare.

Oală de gătit din aliaj de aluminiu cu 6 straturi. Oala de gătit din aliaj de aluminiu cu 6 straturi, de înaltă performanţă, include un înveliş Maifanshi special pentru a asigura consistenţa gustului şi pentru a menţine temperatura optimă pentru diferite ingrediente şi reţete, de fiecare dată.

Funcţionare la o singură atingere. De la preparare la abur la coacere, bucură-te de rezultate uniforme şi gustoase printr-o simplă atingere de buton.

Cronometru presetat şi păstrare la cald. Cronometrul presetat uşor de programat de 24 de ore şi funcţia de păstrare la cald automată de 12 ore te ajută să te asiguri că mesele sunt fierbinţi şi gata la timp.

Curăţare uşoară. Design cu capac interior detaşabil, uşor de curăţat.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.