produse

Multicooker Instant Pot Duo Evo Plus 6, V5.7L, 1000~1200W, 10 funcții, Vas interior aplatizat din inox cu mânere, 11 sisteme de siguranță, Grătar multifuncțional, Garnitură extra, Cablu 0.90cm, 5.90kg, Argintiu

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: Instant Pot România
Tip: Free Pickup & Return
COD: Duo Evo Plus 6
EAN: 0810028580862
Lansat în: Q3 2019
Date brute
G: 8,66kg
L: 38,80cm
l: 36,30cm
Î:36,30cm

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Accesorii

Capac din sticlă călită Instant Pot 213-0201-01, Pentru 5.7l, D 23cm, Mâner și cadru din oțel inoxidabil, Orificiu de evacuare, Ideal pentru Saute, Slow Cook, KeepWarm, În cuptor până la 220°C, 500g,
69,99 Lei
Set de 2 garnituri Instant Pot Twin Colorful 211-0005-01, Pentru 5.7l, Albastru pt dulce, Roșu pt savoare, Diametru 23.3~23.8cm, Compus siliconat pt uz alimentar, Înlocuire 12~18 luni, Fără BPA, 110g,
89,99 Lei
Set de mănuși Instant Pot Mini Mitts 210-0000-01, Compus siliconat pt uz alimentar rezistent la căldură, Permite prinderea ușoară și sigură a oalelor interioare, Design ergonomic, 112g, DW safe
59,99 Lei
Set de accesorii Instant Pot Yogurt Cups and Rack 210-0003-01, 5 recipiente de 150ml din polipropilenă PF-1002, Grătarul poate fi folosit la sterilizarea biberoanelor de 260ml, Fără BPA, 302g, DW Safe
89,99 Lei
Accesoriu Instant Pot QuickCool Tray 210-0026-01
129,99 Lei
Vas interior cu mânere Instant Pot 212-0403-01, Pentru modelele Duo Evo Plus, Pro și Pro Crisp de 5.7l, Din oțel inoxidabil pentru 304, Bază triplu strat pentru distribuție egală a căldurii, DW Safe
229,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

 
Gătitul cu o oală instantanee este o magie de zi cu zi. Am creat un aparat de bucătărie remarcabil care pregătește mese sănătoase și delicioase, simplu și rapid. La scurt timp după lansare, Instant Pot a devenit cel mai iubit multicooker din America și unul dintre cele mai bine vândute aparate de bucătărie mici din lume. A crescut o comunitate globală de bucătari de casă și iubitori de alimente, a căror pasiune pentru Potul instant a inspirat nenumărate rețete, cărți și forumuri online. Acum se întinde pe zeci de modele, cu funcții și utilizări noi în curs de dezvoltare. Potul instantaneu simplifică bucuriile gătitului acasă, promovează stiluri de viață sănătoase și vă oferă mai mult timp pentru a savura mese grozave alături de oamenii pe care îi iubiți.
 
 
Instant Brands continuă să crească cu friteuzele multifuncționale revoluționare și blenderele de gătit. Combinând tehnologia prietenoasă consumatorului cu pasiunea pentru bucătăria bună, ne-am angajat să ajutăm oamenii din întreaga lume să primească mese sănătoase și delicioase pe masă, mai repede și mai ușor ca niciodată.
 
 

 
Gătitul cu o oală instantanee este o magie de zi cu zi.  Am creat un aparat de bucătărie remarcabil care pregătește mese sănătoase și delicioase, simplu și rapid. La scurt timp după lansare, Instant Pot a devenit cel mai iubit multicooker din America și unul dintre cele mai bine vândute aparate de bucătărie mici din lume. A crescut o comunitate globală de bucătari de casă și iubitori de alimente, a căror pasiune pentru Potul instant a inspirat nenumărate rețete, cărți și forumuri online. Acum se întinde pe zeci de modele, cu funcții și utilizări noi în curs de dezvoltare. Potul instantaneu simplifică bucuriile gătitului acasă, promovează stiluri de viață sănătoase și vă oferă mai mult timp pentru a savura mese grozave alături de oamenii pe care îi iubiți.


 
Instant Brands continuă să crească cu friteuzele multifuncționale revoluționare și blenderele de gătit. Combinând tehnologia prietenoasă consumatorului cu pasiunea pentru bucătăria bună, ne-am angajat să ajutăm oamenii din întreaga lume să primească mese sănătoase și delicioase pe masă, mai repede și mai ușor ca niciodată.


 
Cu Duo Evo Plus 6.  Puteți obține mesele hrănitoare dorite și mult mai sănătoase, cu timp de gătit cu până la 70% mai rapid decât metodele tradiționale. 


 
O nouă oală interioară prietenoasă.  Plită cu fund plat este ideal pentru saltire, iar cele două mânere cu prindere ușoară vă asigură că poți folosi în siguranță oală între aparate.


 
Mese sănătoase pe fugă. Ușor simplu și rapid! 


 
Adăugarea de sous vide. Vă duc abilitățile culinare la nivelul următor și vă permite să vă impresionați oaspeții cu una dintre cele mai fierbinți noi tendințe de gătit.


 
8 programe inteligente:  Gătit sub presiune, orez / cereale, abur, sotat, gătit lent, Sous Vide, iaurt, coacere.


 
Rotiți cadranul central simplu.  Pentru a alege una dintre cele 48 de opțiuni presetate sau personalizate timpul și temperatura preferată.


 
Noul capac al oalei sub presiune.  Se etanșează automat atunci când este asezat pe poziție, doar rotiți și gata.


 
Afișajul LCD Mare.  Oferă tot ce trebuie să știți despre timpul de gătit, temperatura, presiunea și starea, printre altele, timpul pentru a începe gătitul:


 
Apasă și va începe. Apăsați un buton pentru a selecta un program inteligent, ascultă doar jingle-ul și apoi du-te și relaxează-te.


 
Tehnologia QuickCool ™, împreună cu tava QuickCool ™.  Vă permite să eliberați aburul în mod natural până la 50% mai rapid, astfel încât să puteți ajunge la masă cu mâncarea.


 
Un prieten de încredere,  Familia Instant Pot. Pune întotdeauna siguranța pe primul loc, Iar Duo Evo Plus 6 nu face excepție, cu peste 10 caracteristici de siguranță încorporate, inclusiv protecție la supraîncălzire și blocare a capacității de siguranță, Duo Evo Plus 6 aduce în bucătărie numele cel mai de încredere în oale electrice sub presiune.
 
 



1 * Pui de unt *
 
INGREDIENTE:  2 linguri (tablespoons) Ulei de masline, 3 linguri (tablespoons) Unt, 500 g piept de pui, 300 g roșii pasate, 200 ml smântână pentru gătit, 3 căței de usturoi mari, 20 g ghimbir proaspăt (praf de ghimbir în schimb), 1 (tablespoon) lingură pastă de tomate, 1 ceapă mare, 3 linguri (tablespoons) condimente pentru pui pudră de chilli în funcții de gradul de picant pe care îl prezintă (1 lingurită), sare + piper după gust.
 
Timpul de Pregătire: 20 min
 
Timpul de Gătire: 10 min
 
MOD DE PREPARARE:
1 –Se taie carnea cubulețe, se amestecă cu uleiul, condimentele pentru pui, chilli, sarea și piperul și se lasă la marinat.
* Marinarea cu cateva ore înainte de frăgezește carnea și o pastrează suculentă. (Dacă ați uitat să o puneți la marinat, continuă cu restul rețetei și lasați-o macar 10 minute)
2 - Dați prin blender / robot de bucătărie ceapa, usturoiul și ghimbirul + puțină apă (aprox 150ml), astfel încât să se facă o pastă.
3 - Topiți untul într-o tigaie sau în oala Instant Pot (folosind funcții Sauté) și adăugat carnea, amestecand până se găsește.
4 - Adăugați paste de usturoi obținută, amestecați și lăsați 1-2 min.
5 - Adăugați și paste de tomate, roșiile pasate, smântâna de gătit și amestecați. Lasați aproximativ 5 minute.
Puteți servi ca sos peste orice tip de orez preferați. Pofta buna!
 

2 * SUPĂ CURRY-COCONUT *
 
INGREDIENTE: 4 cartofi medii-mici, 4 morcovi medii, 1 ceapă, 1 ardei, 3 cartofi dulci medii-mari, 1 conservă de lapte de cocos, 2-3 linguri pastă de carry roșu (Tailandeză)

Timpul de Pregătire: 15 min
 
Timpul de Gătire: 16 min
 
MOD DE PREPARARE:
1 - Se curăță și se taie toate legumele. Se pun în oala Instant Pot împreună cu 2L de apă. Atenție să nu se depășească volumul maxim indicat în interiorul oalei! 
2 - Închideți capacul și asigurați-vă că este în dreptul semnului „Sealing”. Apoi apăsați pe butonul „Pressure Cook” și setați manual 16 min. Apoi o să eliberăm rapid presiunea (QR). 
3 - Înainte să pasăm cu blenderul putem scoate și păstra în alt vas o parte din zeamă. Astfel va fi mai ușor să blenduim legumele și deasemenea să corespundă lor.
4 - Dupș ce am blenduit compoziția adăugăm laptele de cocos, pasta de carry și sare după gust.
Se poate servi cu pâine prăjită și cașcaval ras, (Cheddar sau Gouda). Pofta buna!


3 * VASUL INSTANT DE GOULASH *

INGREDIENTE:  450g macaroane mici, 500g carne tocata (vita sau amestec), 2 conserve de rosii taiate, 1 ceapa, tocata, 3 catei de usturoi, pisati, 1 lingura (tablespoon) de ulei, 500 ml (2cups) supa de pui / apa + ½ cub mirodenii supa de pui, 3 linguri (tablespoons) de paste de tomate, ½ ardei iute, 1+ ½ lingurite (teaspoon) de busuioc, 1+ ½ lingurite (teaspoon) de oregano, 2 linguri (tablespoons) sos de soya, 1 lingura (tablespoon) sos Worcestershire, 1 lingura (tablespoon) sos de peste (fish sauce) * optional.

Timpul de Pregătire: 20 min.

Timpul de Gătire: 14 min

MOD DE PREPARARE: 

Pasul 1. Călește carnea. Setați Instant Pot pe funcții Sauté. Adăugați 2 linguri de ulei de măsură și caliți bine carnea asezonată dinainte cu sare și piper.

Pasul 2. Căliți ceapa și usturoiul. Puneți deoparte carnea (și zeama rezultată) și adăugați ceapa mai multe minute până la călește. Adăugați paste de tomate și usturoiul pisat. (Adaugă și 2 linguri de apă sa nu se lipesc prea tare compozitia)

Pasul 3. "Deglaze Instant Pot" Asta trebuie să adăugați supa de pui + toate mirodeniile + sosurile și să amesteceți frecvent fundul oalei astfel încât să se dezlipească orice rămășită lipită în timpul călătoriei.

Pasul 4. Gătit sub presiune 4min + 10min NR. Selectați „Cancel” iar apoi „Pressure cook” și ajustați la 4 min; Când timpul setat se va scurge lăsăm încă 10 minute sa se depresurizeze natural (NL), dacă rămâne încă presiune mutați indicatorul de presiune în dreptul semnului „Venting”. Servește cu încredere și bucurați-vă de acest moment. Pofta buna!


4 * BURRITO CU PUI *

INGREDIENTE: 1 kg piept de pui dezosat, fără piele, 3 linguri () potiune 19 sau mirodenii pt Taco, 160 ml (1 cup) supa de pui sau apa cu un sfert de cub pentru supa de pui, o conserva de porumb (scurgeti zeama), o conserva de boabe de fasole rosie (scurgeti seama), 160 ml (1 cup) Salsa, 1 cup orez cu bob lung, 1 cup cascaval ras (ori amestec, ori chedar)

Timpul de Pregătire: 10 min.

Timpul de Gătire: 10 min.

MOD DE PREPARARE:

Pasul 1– Tăiați carnea în bucățele de circa 1cm. Adăugați puiul în oala Instant Pot, mirodeniile și supa de pui, amestecate apoi ușor pentru a se combina.

Pasul 2– Adăugați porumbul și fasolea scurse de zeamă. Apoi Salsa și orezul fără să mai amesteceți.
Pasul 3–

Review-uri / Comentarii

4.0
1 review
5 stele
(0)
4 stele
(1)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

M******

21 Oct 2021

Oala 6l

Îmi pare rău că nu am luat oala de 8l, aceasta mi se pare prea mică. În rest își face foarte bine treaba.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.