produse

Multicooker Instant Pot Duo Crisp Ultimate Lid, V6.2L

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: Instant Pot România
Tip: Free Pickup & Return
COD: Duo Crisp Ultimate Lid 6.5L
EAN: 0810028587946

Descriere

NOUL MODEL CU UN SINGUR CAPAC, CARE ECONOMISEȘTE SPAȚIUIB_140-0068-01_Duo-Crisp-Ultimate-Lid_ATF_Square_Tile3%20copy.jpg
Nu mai este nevoie să schimbați capacele cu noul Duo Crisp cu Ultimate - modelul nostru Air Fryer și Instant Pot all-in-one.

Caracteristici esențiale:

Toată funcționalitatea unei friteuze cu aer și a unei oale instantanee întru-unul singur:
Prăjitor cu aer, grătar, mini cuptor, prăjitor, aparat de gătit sub presiune, aparat de gătit lent, aparat de gătit la aburi, tigaie de sărat, Sous Vide, deshidrator, aparat de făcut iaurt, aparat de făcut pâine și încălzitor de alimente.

Capac unic de economisire a spațiului:
Un singur capac pentru toate funcțiile, pur și simplu scoateți capacul de gătit sub presiune pentru a dezvălui elementul de încălzire pentru a trece instantaneu de la gătit sub presiune la prăjire în aer.
 
Econimisește mai mult de 80% energie și costuri:
Studiul nostru independent recent a arătat că gătitul cu o oală instant folosește de 4,4 ori mai puțină energie decât în cuptor.
 
Gătire simplă:
Singurul multi-cooker cu instrucțiuni de gătit pas cu pas, cu notificare "OK pentru a deschide capacul".
 
Mecanism de blocare al capacului fără stres:
Comutator de blocare/deblocare ușor de utilizat pentru fixarea capacului, cu 3 opțiuni de eliberare a presiunii controlate de panoul de afișare.
 
Cea mai sănătoasă modalitate de a găti:
Fluxul de aer EvenCrisp™ cu funcțiile de prăjire cu aer oferă mâncărurilor dvs. crocant și tandrețe folosind cu până la 95% mai puțin ulei și grăsime, cu un coș spațios și larg de prăjire cu aer pentru o capacitate maximă.

 

IB_140-0068-01_Duo-Crisp-Ultimate-Lid_BTF_Banner_Tile1%20copy.jpg
Ce este mai bun decât un Air Fryer? Un Air Fryer cu adăugarea funcțiilor Instant Pot pe care le cunoști și le iubești, toate într-un singur model, cu un singur capac!

Instant Pot® Duo™ Crisp cu capacul Ultimate Lid:
Este primul aparat de gătit combinat cu un singur capac care combină funcțiile de gătit uscat de prăjire cu aer, grătar, prăjire, coacere, deshidratare și preparare a probelor, cu funcții inteligente de gătit umed: gătit sub presiune, sous vide, abur, gătit lent, aparat de făcut iaurt și tigaie pentru sărituri.

Cu un singur capac:
Acest model care economisește spațiu poate trece de la gătit sub presiune la prăjit la aer sau invers, doar prin adăugarea sau îndepărtarea capacului interior de gătit sub presiune pentru a dezvălui elementul de încălzire pentru prăjit la aer. Cu o suprafață mare de prăjire în aer și un coș mare, aveți spațiu pentru a găti până la 6 porții atunci când prăjiți în aer, toate mai sănătoase și delicioase, folosind cu 95% mai puțîn ulei.

Recipientul interior spațios de 6,2 l:
Permite, de asemenea, o experiență mai largă la tigaia de sărituri și gătirea a până la 6 porții atunci când gătiți sub presiune - perfect pentru pregătirea meselor, familii și gătitul pe loturi.

Gătit cu 70% mai rapid decât metodele tradiționale:
Duo Crisp cu Ultimate Lid este simplu de utilizat datorită afișajului LCD mare care vă ghidează prin programele de gătit și vă permite chiar să știți când să deschideți și să închideți capacul.

Eliberarea anticipată a aburului:
Este simplu de utilizat, cu 3 opțiuni diferite disponibile în funcție de felul de mâncare pe care îl gătiți, toate acestea fiind controlate cu ajutorul afișajului LCD pentru o experiență de aerisire și mai simplă, care este foarte silențioasă!

Eficientă din punct de vedere energetic și eficientă din punct de vedere al costurilor:
Recentul nostru studiu independent a arătat că gătitul cu un Instant Pot sau Air Fryer utilizează de 4,4 ori mai puțînă energie necesară decât în cuptor, economisind energie și costuri*, oferindu-vă un motiv în plus pentru a-l folosi la fiecare masă.

Și cu 13 funcții de gătit diferite înseamnă că nu veți rămâne niciodată fără ceva de gătit:
Prăjirea în aer pentru o crocantă perfectă, sau gătitul sub presiune pentru mese rapide și sănătoase sau gătitul lent pentru o aromă profundă - posibilitățile sunt infinite, cu 100 de rețete de încercat.

Pregătirea ușoară a meselor:
Care rezultă în mâncăruri delicioase, este și mai bună cu cea mai simplă curățare ulterioară, cu o oală de gătit, un coș de prăjire în aer și un capac pentru gătit sub presiune, care pot fi spălate în mașina de spălat vase.
*Studiu realizat pentru a evalua consumul de energie într-un cuptor electric de 2400 W și în aparatul de gătit cu presiune multiplă Pro Crisp 8L și în aparatul de prăjit în aer la prepararea aceleiași rețete de pui prăjit.

IB_140-0068-01_Duo-Crisp-Ultimate-Lid_TheUltimateLid_Lifestyle_Banner_v2.jpg

Specificații:

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.