produse

Multicooker 11în1 Instant Pot Pro Crisp & Air Fryer 8, Două capace (multicooker 6 funcții, airfryer 5 funcții), 1500W, Volum 7.6l, Termostat reglabil (21~232°C), Vas detașabil din oțel premium 304, 11.88kg

COD: Pro Crisp & Air Fryer 8
Bucureşti: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 27 Iul. - Miercuri 28 Iul.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
1.249,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: PROFIMATIC

Documente oficiale

Manualul utilizatorului Instant Pot Pro Crisp (fără lb. română)25 martie 20214,17MB
Ghidul începătorului Instant Pot Pro Crisp (fără lb. română)19 aprilie 20213,78MB
Manualul utilizatorului Instant Pot Pro Crisp (lb. română)23 iulie 20212,37MB

Descriere


Design inovator. Noul capac de gătit sub presiune a adăugat protecție termică, se setează automat pentru etanșare pentru gătit sub presiune și are un capac de eliberare a aburului care difuzează aburul pentru a înmuia eliberarea de presiune.

2 capace. Interschimbabile transformă Instant Pot din oala sub presiune în friteuza cu aer.

Capacitatea de 8 litri. Gătește mese pentru o mulțime și poate găzdui un pui întreg pentru prăjire cu aer.

11 presetări de gătit personalizabile. Gătit sub presiune, Sote, Gatit lent, Abur, Sous Vide, Warm, Air Fry, Roast, Coacere, Broil, Deshidratare.

Salvați timpurile și temperaturile de gătit preferate. Astfel încât mesele să poată fi făcute cu o simplă apăsare de buton.

Tehnologia EvenCrisp. Asigură mese delicate, suculente, cu un finisaj clar, cu ulei minim necesar.

Setarea de gătit la presiune gătește cu până la 70% mai repede. Și scurtează timpul de eliberare a presiunii cu noua tehnologie Quick Cool.

Funcțiile de siguranță încorporate includ protecție la supraîncălzire. Blocare a capacului de siguranță și buton de eliberare rapidă pentru gătit fără griji.

Accesorii incluse. Vas detașabil din oțel inoxidabil cu abur multifuncțional, coș de prăjit cu aer multi-nivel, cu tavă de deshidratare / fierbere din oțel inoxidabil și tampon de protecție și capac de depozitare rezistent la căldură.


Rețete oficiale Instant Pot Pro Crisp & Air Fryer 8.


1*-Cum se gătește un pui întreg într-o oală Instant Pot Pro Crisp & Air Fryer 8
TIMP DE PREGATIRE:15MINUTE
TIMP DE GĂTIT:25 DE MINUTE
TIMPUL TOTAL:40 DE MINUTE


Ingrediente:
1 Pui întreg.
1 lingură grăsime de gătit la alegere.
Sare și piper negru.
1 buchet mic de ierburi proaspete pentru pasăre (rozmarin, cimbru, pătrunjel, maghiran și / sau salvie etc.) sau 1 linguriță. fiecare din rozmarin uscat, cimbru și salvie zdrobită sau freca preferată de condimente
4 căței de usturoi tocat.
1 cană de apă sau bulion.

Mod Preparare:
Pasul 1-Îndepărtați punga de pânze din cavitatea interioară a puiului (dacă puiul a venit cu ele).
Pasul 2-Așezați puiul pe o farfurie și uscați-l cu câteva prosoape de hârtie curate. Presărați sare de mare și piper pe ambele părți.
Pasul 3-Selectați funcția „Sote” de pe Instant Pot. Adăugați 1 lingură. grăsime la alegere pentru oală. Când începe să strălucească (dar înainte de a începe să fumeze), adăugați pieptul de pui în jos în oală. Lăsați puiul să gătească, netulburat timp de 5-7 minute, până când pielea începe să se rumenească.
Pasul 4-Folosind clești sau 2 linguri de lemn, răstoarnă cu grijă puiul în oală. Continuați să gătiți în modul „Sote” pentru încă 5 minute în timp ce tocați usturoiul și vă pregătiți ierburile (proaspete sau uscate) și apa sau bulionul gata să fie adăugate în oală.
Pasul 5-Apăsați butonul „Anulare” pentru a opri saltarea. Ridicați puiul din oală folosind un set de clești și așezați tableta metalică în fundul oalei. Puneți puiul în oală, așezându-l pe trivet, apoi adăugați apa sau bulionul în oală. Presărați usturoiul tocat și puțin mai multă sare și piper peste pui, apoi acoperiți cu ierburi.
Pasul 6-Așezați cu grijă capacul pe oala instant și rotiți-vă în poziția „Blocat”. S-ar putea să trebuiască să o mișcați puțin pentru a o bloca, deoarece aburul creat prin adăugarea de lichid în vasul fierbinte va face să apară supapa de plutire - doar împingeți-o ușor cu degetul, apoi blocați capacul în poziție.
Pasul 7-Odată ce capacul este blocat în poziție, rotiți orificiul de ventilație la „Etanșare”.
Pasul 8-Selectați setarea „Presiune înaltă” („Manual” la modelele mai vechi) și setați timpul de gătit pentru 23 de minute (25 de minute pentru altitudini mari). Dacă găsiți că aveți nevoie de mai mult timp, puteți oricând să înlocuiți capacul și să adăugați încă câteva minute. După câteva încercări, o veți rezuma la o știință.
Pasul 9-Când timpul de gătire a crescut, lăsați presiunea să se elibereze în mod natural timp de 10 minute pentru a ajuta la etanșarea tuturor acelor sucuri gustoase - apoi răsturnați supapa de aerisire în „aerisire” pentru a permite eliberarea oricărei presiuni reziduale înainte de a scoate capacul.
Pasul 10-Scoateți cu grijă puiul pe o farfurie pentru a se răci ușor înainte de a scoate carnea din oase.
Pasul 11-Păstrați puiul gătit într-un recipient acoperit la frigider timp de până la 4 zile.
Poftă Bună!



2*-Cotlet de porc și varză.
Timp de pregatire: 4 minute
Timp de gătit: 16 minute
Timpul total: 20 de minute


INGREDIENTE:
4 cotlete de porc tăiate gros (aproximativ ¾ "sau 2 cm)
1 linguriță semințe de fenicul
1 linguriță sare
1 linguriță de piper
1 cap de varză mic (aproximativ 500g)
1 lingură ulei vegetal ¾ ceașcă de carne
2 lingurițe, faină

Mod Preparare: 
Pasul 1-Desfaceți cotletele de porc și presărați cu fenicul, sare și piper.
Pasul 2-Pregătiți varza tăind varza în jumătate aproape prin miez, apoi în felii groase de ¾ inci și puneți-o deoparte.
Pasul 3-În oala sub presiune preîncălzită, la foc mediu-mare fără capac, adăugați ulei și rumeniti toate cotletele doar pe o parte - numai două pot fi încorporate în funcție de dimensiunea bazei oalei sub presiune sau cotlet.
Pasul 4-Când toate cotletele au fost rumenite și puse deoparte, adăugați feliile de varză în oala sub presiune goală.
Pasul 5-Deasupra varzei aranjați cotletele de porc cu partea maro în sus, suprapunându-se după cum este necesar. Se toarnă orice suc din cotlet și brânză de carne în jurul marginilor. Pasul 6-Închideți și blocați capacul oalei sub presiune.
Pasul 7-Oale electrice sub presiune: Gatiti timp de 8 minute la presiune ridicata.
Pasul 8-Când timpul a trecut, deschideți oala sub presiune cu eliberarea normală - eliberați presiunea prin supapă.
Pasul 9-Folosind clești, mutați varza și cotletele de porc într-un platou de servire și cortați ușor cu folie în timp ce pregătiți sosul.
Pasul 10-Aduceți fierberea sucurilor rămase în oala sub presiune și amestecați făina.
Pasul 11-Se toarnă sos îngroșat deasupra platoul de varză și cotlet de porc și se servește.
Poftă Bună!



3*-TORT CU CIOCOLATĂ.
Timp de pregătire: 15 minute
Timp de gătit: 45 de minute
Timp total: 1 oră


INGREDIENTE:
3/4 cană de făină simplă
3/4 linguriță de bicarbonat de sodiu (bicarbonat de sodiu)
1/4 linguriță de sare
3 linguri de pudră de cacao
3 linguri de unt, înmuiat la temperatura camerei
1/2 cana de zahar
1 ou 1/4 cană de apă
1/4 cană de lapte
1/2 linguriță de oțet sau suc de lămâie
1/2 linguriță de extract de vanilie

Mod De Preparare:
Pasul 1-Într-un castron, amestecați făina, sarea și bicarbonatul de sodiu până când sunt bine combinate
Pasul 2-Lăsați deoparte până când este necesar
Pasul 3-Într-un alt castron, smântânați cu un tel untul și zahărul până se unesc. Nu aveți nevoie de un bătător electric, doar faceți acest pas cu mâna până când untul și zahărul sunt bine încorporate
Pasul 4-Adăugați oul la acesta și bateți din nou bine până când amestecul devine puțin pufos
Pasul 5-Acum adăugați apă și cacao și amestecați bine până când praful de cacao se amestecă complet
Pasul 6-Adăugați oțetul sau sucul de lămâie și vanilia, amestecați din nou
Pasul 7-Adăugați lapte și amestecați ușor din nou
Pasul 8-Acum adăugați amestecul de făină în două adăugiri, pliant ușor după fiecare adăugare. Nu amestecați excesiv în această etapă, amestecați până nu vedeți urme de făină rămase și aluatul este fără bulgări (bulgări mici ar trebui să fie în regulă, vor dispărea la coacere)
Pasul 9-Ungeți o tigaie mică de 6 ″ cu unt și turnați aluatul înăuntru
Pasul 10-Atingeți tigaia ferm pe blatul de bucătărie de câteva ori pentru a îndepărta bulele de aer din aluat
Pasul 11-Preîncălziți oala sub presiune așezând placa sau tava în partea inferioară a vasului sub presiune și închizând capacul (nu este nevoie de apă, nu este necesară o garnitură pe capac)
Pasul 12-Se încălzește la flacără medie timp de aproximativ 2 minute până când aragazul este fierbinte
Pasul 13-Coborâți ușor tigaia cu suport pentru oală în tigaia sub presiune
Pasul 14-Închideți capacul și mențineți flacăra foarte mică (fierbeți)
Pasul 15-Gatiti aproximativ 45-50 de minute pana cand o scobitoare introdusa in tort iese curata. Tortul va lăsa și părțile laterale ale tigaiei, ceea ce este un bun indiciu că este gătit
Pasul 16-Se scoate din interiorul aragazului și se răcește timp de 10 minute în tava pentru tort
Pasul 17-Apoi, inversați ușor pe un raft sau o farfurie de răcire și răciți prăjitura complet înainte de a tăia și servi
Pasul 18-Puteți utiliza, de asemenea, acest tort ca bază și înghețați-l, faceți mai multe straturi etc.
Poftă bună!

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

R*****

23 iul 2021

Cea mai tare oala sub presiune

Am ales această oală sub presiune pt că are și capacul de air fryer. E fantastic faptul că poți face carnea sub presiune și după doar schimbi capacul pt rumenire. La IP mi-au ieșit cele mai bune coaste de porc.
Ciorbele și sosurile se fac foarte repede, carnea fiind gătită exact cum trebuie.