produse

Mașină de pâine TEFAL Pain et Trésors Maison PF251835, 610~700W, Cuvă 1kg, 20 programe, O lamă, Mod manual, Distribuitor ingrediente, Păstrare la cald, Pornire întârziată, Accesorii lactate, Fereastră

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 865,99 Lei
Diferență: 436,00 Lei
429,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
Tip: Free Pickup & Return
COD: PF251835
EAN: 3045386379156
Date brute
G: 5,90kg
L: 3,61cm
l: 32,00cm
Î:36,00cm

Documente oficiale

Descriere

Adaugă un plus de savoare preparatelor tale cu mașina de pâine Pain et Trésors Maison! Pain et Trésors Maison: cea mai versatilă și mai completă mașină de pâine de la Tefal. Distribuitorul automat adaugă nuci, stafide sau fulgi de ciocolată la momentul perfect pentru ca tu să te poți bucura de produsele tale preferate la tine acasă. Poți prepara, pe lângă pâine, și aluat de pizza, paste, gem, terci, cereale chiar și produse lactate. Cele 22 de programe automate includ și 3 programe fară gluten pentru o varietate de pâini și prăjituri, precum și 3 programe pentru produse lactate ce pot fi preparate datorită recipientului dedicat de 1 L. Datorită celor de 3 setări de greutate, de la 500 g la 1 kg, și a celor 3 nivele de rumenire, Pain et Trésors se adaptează perfect tuturor cerințelor tale. Acesta poate fi integrat în orice bucătărie datorită designului său modern și a formei sale compacte. Datortită funcției de pornire programabilă de până la 15 ore aduce un plus de confort.



Caracteristici:

*Adaugă un plus de savoare.
Îmbogățește-ți preparatele cu nuci, stafide și fulgi de ciocolată cu ajutorul dozatorului automat de mari dimensiuni.
*Pâine proaspătă în doar câțiva pași! Adaugă ingredientele și selectează programul, iar de frământat și de copt se ocupă mașina de pâine. Păstrează controlul asupra pâinii cu ajutorul ecranului de mari dimensiuni ce indică diversi parametri și timpul.
*3 setări de greutate si 3 nivele de rumenire. De la 500g până la 1 kg pentru a satisface toate preferințele. Selectează culoarea crustei: de la pâine albă și moale la pâine rumenă și crocantă.
*Pâine proaspăt coaptă în orice moment! Funcții pentru pornire programabilă până la 15 ore și menținere la cald timp de 1 oră îti oferă mai mult confort și posibilitatea să servești o pâine proaspăt coaptă în fiecare dimineață.
*Ușor de curățat. Cuva și malaxorul cu învelis antiaderent, detașabile sunt compatibile cu mașina de spălat vasele.
*Carte de rețete inclusă. De la pâine tradițională la specialități de inspirație internatională, preparate dietetice și chiar rețete pentru lactate, toate într-o singură carte de rețete!



Specificații:
*Putere 610-700 W
*Programe fără gluten: 3;
*Rețete: 28;
*Număr de lame: 1;
*Accesoriu pentru produse lactate;
*Material: oțel inoxidabil / plastic ;
*Setări pentru greutatea pâinii: 500g / 750g / 1000g;
*Număr de programe: 20;
*Accesorii standard: lingură de măsurat, pahar de măsurat, cârlig;
*Interfață LCD;
*Pornire programabilă: până la 15 ore;
*Păstrare la cald: 1 oră;
*Semnal pentru adăugarea ingredientelor;
*Învelișul tăvii pentru pâine antiaderent;
*Forma tăvii: pătrată;
*Fereastră de supraveghere;
*Culoare: negru/carbon.

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Voicu Ionel

08 Dec 2021

Client multumit

Achizitie verificata

Am dat un calificativ de "foarte bine" produsului în sine, deoarece consider că nu este cea mai bună mașină de pâine de pe piață! Totuși ținând cont de raportul calitate/preț, materialele din care este fabricată, ușurința utilizării și complexitatea operațiunilor, consider că este o investiție foarte bună! Singurul minus ar fi slabul contrast al afișajului! Dar ținând cont că programarea nu este complicată, această problemă nu este prea deranjantă!
În schimb, acord un calificativ de "excepțional" personalului magazinului, care prin solicitudinea de care dă dovadă a făcut să mă câștige ca simpatizant și potențial client! Coletul a ajuns în condiții foarte bune și foarte rapid (mulțumiri și firmei de curierat)! Felicitări și spor în vânzări!
RECOMAND MAGAZINUL ȘI PRODUSUL!

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.