produse

Mașină de pâine TEFAL Pain Doré PF210138, 610~720W, Cuvă 1kg, 12 programe, O lamă, 3 niveluri de rumenire, Păstrare la cald, Pornire întârziată, Accesorii standard, 66dBA

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Vineri 26 Apr. - Luni 29 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 620,99 Lei
Diferență: 261,00 Lei
359,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
Tip: Free Pickup & Return
COD: PF210138
EAN: 3045385783411
Lansat în: Q3 2016
Date brute
G: 5,30kg
L: 31,50cm
l: 36,00cm
Î:34,00cm

Documente oficiale

Descriere

Pain Doré, ajutorul ideal pentru a prepara acasă pâine proaspătă şi delicioasă!

Răsfaţă-te cu pâine proaspăt coaptă oricând doreşti: trebuie doar să adaugi ingredientele şi să programezi pornirea aparatului şi poţi avea pâine caldă la micul dejun sau când vii acasă de la birou!

Pain Doré schimbă rutina micului dejun. Cu programele automate poţi prepara pâine franţuzească, de secară, pâine integrală, dulce sau fără gluten, brioşe, prăjituri şi chiar gem şi terci!

12 programe automate, mereu la îndemână, pentru preparate de casă:

Inspiră-te din cartea de reţete şi descoperă noi arome!

Uşor de curăţat datorită învelişului antiaderent al cuvei şi malaxorului. Uşor de depozitat datorită dimensiunilor sale reduse şi marginilor drepte, este nevoie de mai puţin spaţiu pe blat şi se integrează uşor în orice bucătărie.

Review-uri / Comentarii

5.0
10 review-uri
5 stele
(10)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Pădure Sorin

18 Apr 2021

Foarte multumit

Achizitie verificata

Foarte mulțumit atât de comandă cât și de profesionalismul celor de la magNET.ro. Felicitări!

Badea Mircea

19 Nov 2020

Foarte util acest aparat!

Achizitie verificata

Ținând cont de situația actuală am luat decizia de a achiziționa acest aparat de făcut pâine, pot spune că sunt foarte mulțumit de produs dar și de promptitudinea personalului cu privire la preluare comandă și livrare.

Radu Cristian Ștefan

25 Dec 2020

Foarte OK

Achizitie verificata

L-am luat la un preț mai mult decât ok față de ce mai exista pe piață la momentul respectiv. Aparatul se comportă foarte bine. Livrarea dar și comunicarea a fost de nota 10. RECOMAND!

Ana

02 Dec 2020

Foarte multumita

Am achiziționat mașina de pâine în perioada BF. Am fost plăcut surprinsă de comunicare și livrarea rapidă. A doua parte placută a fost faptul că aparatul face ce scrie. Am încercat pâinea albă, franțuzească, integrală, cu lapte și toate au ieșit foarte bine. Aluatul de pizza la fel a fost, super. Recomand cu încredere atât site-ul cât și mașina de pâine. Ar fi fost drăguț să aibă display luminat și geam dar odată ce te obișnuiești cu faptul că nu le are nu e un capăt de lume.

Coticeru Valentina

20 Dec 2020

Super!

Achizitie verificata

Sunt impresionată de acest aparat de făcut pâine. Sincer... nu mă așteptam să mă uimească chiar așa. Am încercat pâinea normală și cea franțuzească și au ieșit foarte bune. Face toți banii și livrarea a fost rapidă (a doua zi). Recomand!

S***** E****

29 Apr 2021

Profesionalism.

Achizitie verificata

Încă nu am probat aparatul, dar despre echipă pot spune că sunt serioși. Sunteți în lista mea de favorite????

Balaci Iulia

26 Mar 2021

Minunata

Aparatul este grozav, pâinea iese delicioasă, ceva mai simplu nici că se putea. Echipa magNET este foarte atentă cu livrarea, produsul a venit a doua zi după plasarea comenzii. Recomand atât aparatul de pâine cât și acest site!

Dance Gheorghe

30 Apr 2021

Bun și util

Achizitie verificata

Până acum foarte mulțumit. Funcționează foarte bine. Mulțumit și de promptitudinea și operativitatea celor de la magNET. Felicitări!

Enescu Adriana-Bianca

08 Jan 2022

Masina paine Tefal Pain Dore

Achizitie verificata

Un produs de calitate, la un preț bun.
Livrarea a fost foarte promptă în 24 de ore.
Recomand!

Panait Marian Cristian

18 Apr 2023

Foarte mulțumit

Achizitie verificata

Livrare promptă, preț mai mic față de alte magazine. Mașina funcționează bine (o avem de o săptămână), încă testăm rețetele de pâine.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.