Aparat de pâine Tefal Pain Dore PF210138, 720 W, 12 programe, 3 setări de greutate, 3 niveluri de rumenire, bol antiaderent

COD: PF210138
Bucureşti: Stoc magazin
Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 2 Mar. - Miercuri 3 Mar.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
499,99 Lei -31%
mai ieftin cu 154,00 Lei
345,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Tefal România

Descriere

Pain Doré, ajutorul ideal pentru a prepara acasă pâine proaspătă şi delicioasă!

Răsfaţă-te cu pâine proaspăt coaptă oricând doreşti: trebuie doar să adaugi ingredientele şi să programezi pornirea aparatului şi poţi avea pâine caldă la micul dejun sau când vii acasă de la birou!

Pain Doré schimbă rutina micului dejun. Cu programele automate poţi prepara pâine franţuzească, de secară, pâine integrală, dulce sau fără gluten, brioşe, prăjituri şi chiar gem şi terci!

12 programe automate, mereu la îndemână, pentru preparate de casă:

Inspiră-te din cartea de reţete şi descoperă noi arome!

Uşor de curăţat datorită învelişului antiaderent al cuvei şi malaxorului. Uşor de depozitat datorită dimensiunilor sale reduse şi marginilor drepte, este nevoie de mai puţin spaţiu pe blat şi se integrează uşor în orice bucătărie.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

4 review-uri

(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului

4 review-uri

Badea Mircea

19/11/20

Cumparator verificat

Ținând cont de situația actuală am luat decizia de a achiziționa acest aparat de făcut pâine, pot spune că sunt foarte mulțumit de produs dar și de promptitudinea personalului cu privire la preluare comandă și livrare.

23

Ana

02/12/20

Am achiziționat mașina de pâine în perioada BF. Am fost plăcut surprinsă de comunicare și livrarea rapidă. A doua parte placută a fost faptul că aparatul face ce scrie. Am încercat pâinea albă, franțuzească, integrală, cu lapte și toate au ieșit foarte bine. Aluatul de pizza la fel a fost, super. Recomand cu încredere atât site-ul cât și mașina de pâine. Ar fi fost drăguț să aibă display luminat și geam dar odată ce te obișnuiești cu faptul că nu le are nu e un capăt de lume.

17

Radu Cristian Ștefan

25/12/20

Cumparator verificat

L-am luat la un preț mai mult decât ok față de ce mai exista pe piață la momentul respectiv. Aparatul se comportă foarte bine. Livrarea dar și comunicarea a fost de nota 10. RECOMAND!

15

Coticeru Valentina

20/12/20

Cumparator verificat

Sunt impresionată de acest aparat de făcut pâine. Sincer... nu mă așteptam să mă uimească chiar așa. Am încercat pâinea normală și cea franțuzească și au ieșit foarte bune. Face toți banii și livrarea a fost rapidă (a doua zi). Recomand!

13