produse

Grătar electric de masă Bosch TFB3302V, 1800 W, Contact grill 3-în-1, termostat reglabil, plăci antiaderente şi detaşabile

COD: TFB3302V
Stoc epuizat

Fabricat în*:

Greece
Grecia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
457,99 Lei -19%
mai ieftin cu 88,00 Lei
369,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România

Descriere

Încălzire reglabilă continuu, pentru cele mai bune rezultate. Prepară la grill pe gustul tău – cu regulatorul de temperatură reglabil continuu, poți selecta pur și simplu temperatura ideală pentru fiecare preparat. Alimentele sunt gătite la temperatura ideală din ambele părți, obținând rezultate de top. Fripturile, de exemplu, pot fi perfect pregătite la grill - rumenite la exterior și totuși de culoare roz la interior. Repede, simplu, ușor – și fără supărătorii stropi de grăsime.

1800 W. Pentru performantă de nivel înalt. Contact grillul este, de asemenea, în top din punct de vedere al performanțelor. Cei 1.800 W permit încălzirea rapidă și un nivel ridicat constant al puterii calorice. Pentru un gătit mai rapid și rezultate de top.

Contact grill 3-în-1. Bucătărie delicioasă, cât ai clipi. Bucătărie sănătoasă, bucătărie rapidă, bucătărie delicioasă – contact grillurile cu trei poziții de grill, deschid, practic, posibilități fără limite pentru încercarea ideilor creative. Închis, ca un contact grill, deschis, ca o placă grill, cu partea superioară și cea inferioară încălzite pentru a coace, a gratina sau a păstra la cald – pentru prăjit, fript, gratinat sau încălzit. Fripturi suculente, hamburgeri gustoși, frigărui crocante rumene aurii, pâine prăjită, panini, sandviciuri sau focaccia – bucurați-vă de tot ce visați. Delicios, cu conținut redus de grăsimi și sănătos.

Caracteristicile aparatului favorizează o varietate sănătoasă și gustoasă de preparate agreabile. Caracteristicile contact grillului fac pregătirea tuturor tipurilor de alimente mult mai ușoară și mai confortabilă. De exemplu, plăcile de grill înclinate ajută la scurgerea grăsimii, pentru preparate cu conținut redus de grăsimi. Cele două tăvițe colectoare de grăsime fac ușoară și igienică eliminarea grăsimii scurse.

Caracteristici produs:

magNET.ro este partener Bosch România - Aspiratoare, roboți de bucătărie, accesorii originale

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)