produse

Grătar electric TEFAL Supergrill GC451B12, 2000W, Corp metal, Plăci antiadezive detașabile, Tăviță, 4 programe, Funcție timer (Grill, Barbecue), Termostat reglabil, Mâner termoplastic, Indicatori luminoși

COD: GC451B12
Bucureşti: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 28 Sept. - Miercuri 29 Sept.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
579,99 Lei -31%
mai ieftin cu 180,00 Lei
399,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2021 unul dintre produsele de bucătărie TEFAL evidențiate, înregistrează-l în campanie pentru a acumula puncte, apoi schimbă-le cu un produs din catalog!

Află mai multe detalii aici.

Documente oficiale

Manualul utilizatorului TEFAL GC451B12 (lb. română)18 mai 20213,24MB

DescrierePregățiți-vă ca un profesionist la tine acasă!
Grătarul SuperGrill este partenerul ideal dacă vrei să îți impresionez familia și prietenii cu un grătar perfect pregătit și chiar pentru a găti orice fel de ingredient indiferent de ocazie.

Setare pentru grătar și barbeque . Îl poți folosi atât în ​​bucătărie, cât și afară, având 2 poziții pentru grătar și barbeque.Cronometru digital.
Prepară grătar ca un profesionist la tine acasă datorită cronometrului digital ce permite selectarea timpului de pregătire în funcție de preferințe și te anunță când grătarul este exact așa cum îți dorești.

Gratar perfect preparat. Termostatul cu 4 poziții asigură rezultatul perfect pentru toate tipurile de ingrediente: legume, sandwich, pește / pui și carne roșie pentru a satisface toate gusturile și preferințele.Modul MAX.
Selectând modul MAX, poți savura un grătar bine făcut, dar în același timp fraged și suculent.

Ușor de curățat și rezistent. Plăcile din aluminiu turnat sub presiune asigură performanță ridicată pentru grătar perfect pregătit, fraged și delicios, la fel ca în restaurant. Plăcile detaș abile și tava de colectare a sucurilor sunt compatibile cu mașina de spălat vase.Caracteristici produs:

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)