produse

Grătar electric TEFAL OptiGrill Elite XL GC760D30, 2200W, 16 programe

20% EXTRA REDUCERE
Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 1.735,99 Lei
Diferență: 386,00 Lei
1.349,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
Tip: Free Pickup & Return
COD: GC760D30
EAN: 3168430306080
Date brute
G: 10,20kg
L: 49,50cm
l: 41,50cm
Î:25,00cm
Adaugă în coș pentru 20% EXTRA REDUCERE!

Documente oficiale

Descriere

Grătar electric TEFAL OptiGrill Elite XL. Prepară grătar ca un profesionist datorită senzorului patentat ce măsoară grosimea ingredientelor și, tinând cont de numărul acestora, ajustează automat parametrii de gătire; Grill-ul beneficiar de o tehnologie inteligentă ce te va ajuta pas cu să găsești rețetele tale favorite exact așa cum îți plac, de la puțin la bine facut; Nouă funcție Searing Boost oferă posibilitatea de a prepara grătar perfect, exact ca restaurant; Bucura-te de o varietate de rețete delicioase, preparate cu ușurința, datorită celor 12 programe automate: pui, pește, legume și multe altele, fară a fi nevoie de monitorizare procesului de pregătire; Curățare ușoară datorită compatibilități cu mașina de spălat vase;Varietate de rețete de care sa te bucuri alături de prieteni și familie datorită cărților de rețete inclusiv în pachet.

res_5431223e692868b4f4e06a856472c0ac.jpg
Rezultate perfecte; Stăpânește arta grătarului cu grătarul de casă OptiGrill Elite XL, care oferă o gătire impecabilă de 8 persoane, suficientă pentru a satisface chiar și cea mai înfometată familie. Descoperiți experiența de grătar electrică finală: asistentul intuitiv pentru grătar oferă instrucțiuni pas cu pas pentru carnea la grătar rare, medii sau bine făcute la perfecțiune. Tehnologia inteligentă patentată OptiGrill se ajustează automat pentru grosime și dimensiunea porțiunii pentru rezultate de nivel profesional. Nu a fost niciodată mai ușor să gătiți la comanda pentru fiecare dintre oaspeții dvs., indiferent de preferințele lor. Prăjire perfectă fără efort datorită noului OptiGrill Elite XL.
 

TefalGrillBanner01%283%29.jpg
 
Experiența perfectă de pregătire a grătarului. Noua interfață te va ghida pas cu pas către obținerea grătarului perfect, fie că-ți place sa fie puțin sau bine făcut.
 
Calitate ca la restaurant. Bucura-te de grătar perfect preparat datorită noilor funcții Searing Boost.
 
TefallGrillBanner03%282%29.jpg

Bucura-te de o varietate de rețete. 
Cele 16 programe automate pentru carne, pui, pește, legume și multe altele, fără a fi noi de monitorizare procesului de gătire, asigurare rezultat perfecte de fiecare dată. Prepară burgeri delicioși pentru cei dragi chiar în confortul locuinței tale.

TefallGrillBanner02%281%29.jpg
 
Fii inspirați în fiecare zi. Cartea de rețete incluzând în pachet ofera 26 de rețete delicioase și peste 50 alte rețete în aplicație OptiGrill pentru a prepara grătar în toate sezoanele.
 
Curațare ușoară. Plăcile și tăvița pentru colectarea sucului sunt detașabile și compatibile cu mașina de spălat vase pentru o curățare ușoară și fără efort.
 
banner%20optigrill%202.jpg

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.