produse

Grătar electric TEFAL OptiGrill Elite GC750830

București: Doar 1 rămasă
Estimat livrare
Luni 29 Apr. - Marți 30 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 1.352,99 Lei
Diferență: 653,00 Lei
699,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
Tip: Free Pickup & Return
COD: GC750830
EAN: 3168437242763
Date brute
G: 7,20kg
L: 40,00cm
l: 39,00cm
Î:23,50cm

Documente oficiale

Descriere

Deveniți un maestru în grătar. Veți reuși de fiecare dată, indiferent dacă pregătiți feluri de mâncare sângeroase sau mai bine făcute. Tehnologia inteligentă de gătit cu senzor automat detectează numărul de articole de pe grătar și grosimea acestora și ajustează automat temperatura și timpul de pregătire la grătar.

TefallGrillBanner00%281%29.jpg
 
Asistent la gratar. O nouă interfață cu un asistent grill intuitiv care vă ghidează după ce aveți așteaptă instrucțiuni. Nu va indica doar momentul grătarului, ci va asigura și un nivel adecvat de rumenire.
 
Posibilități interminabile de grătar. Utilizați 16 programe automate pentru toate ocaziile. Pregățiți o mare varietate de carne, carne de pasă, pește, legumă, iar acum mâncăruri de miel și legumă, cu rezultate perfecte.

TefalGrillBanner01%281%29.jpg
 
Utilizați funcții de alimente congelate pentru a găti rapid alimentele congelate. În plus, modul manual permite dispozitivului să se adapteze la gustul tău. Bucurați-vă la grătar tot timpul anului!
 
Efect puternic de prăjire. Funcția de rumenire intensivă vă va face carnea să se rumenească delicios la exterior și suculentă la interior.

TefallGrillBanner03%281%29.jpg
 
Dublați confortul. O tavă spațioasă și farfurii înclinate un unghi de 7 grade vă vor oferi confort la grătar și curățare. Datorită acestora, se poate elimina cu ușurință și ușor grăsimile și sucurile formate în timpul grătarului.
 
Design modern. Conceput pentru gustul felurilor de mâncare, dar și cu gust, prin urmare se va potrivi perfect în orice bucătărie. În plus, datorită dimensiunilor sale compacte, se va potrivi cu ușurință chiar și într-o cameră mică.

OptiGrill-Elite-Banner.jpg

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Stancu Șerban

27 Nov 2023

OptiGrill

Achizitie verificata

Foarte multumit de produs, functioneaza asa cum este descris; l am incercat si cu steak si cu panini si rezultat este cu mult peste asteptari.
Meniul foarte usor de inteles si utilizat
In cazul carnii, face ceva fum (si miros) dar muuult mai putin decat daca s-ar folosi un grill pe aragaz

Din punct de vedere magazin:
- usor de gasit produsul si informatiile conexe produsului
- foarte rapizi in livrare
- pretul foarte bun
Recomand cu caldura si produsul si magazinul

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.