produse

Grătar electric Cuisinart Power Elite PL60BE, 2200W, Maximum 260°, Plăcă grill antiadezivă detașabilă din fontă cu 2 zone, Suprafață netedă, Tavă de scurgere, Racletă

Cluj: Doar 2 rămase
Estimat livrare
Marți 2 Apr. - Miercuri 3 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
1.029,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 3 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: Cuisinart România
Tip: Free Pickup & Return
COD: PL60BE
EAN: 3030050154184
Date brute
G: 11,00kg
L: 50,00cm
l: 41,00cm
Î:9,50cm

Descriere

Grătar electric cu plită detaşabilă, dotat cu scut antistropire, putere 2200 W, marca Cuisinart. Plita pentru grătar este fabricată din fontă, are suprafata netedă şi este potrivită pentru a găti ouă, clătite, carne, peşte, dar şi scoici, calamar, creveţi sau alte crustacee.

Termostate. Grătarul este dotat cu două termostate ce pot fi reglate individual, lucru care va ofera posibilitatea să gătiţi două tipuri de alimente diferite în acelaşi timp, ca de exemplu legume şi peşte. Puteţi ajusta temperatura grătarului până la pragul de 260°C.

Mecanism de blocare/deblocare. Pe partea stângă a plitei aveţi un mecanism ce blochează plita detaşabilă sau o deblochează, atunci când doriţi să o detaşati pentru o curăţare completă.

Curaţare. Plita este dotată cu tavă de scurgere a grăsimii şi vine însoţită de o racletă. Dopul de scurgere, situat pe partea frontală a plitei, reţine uleiul şi grăsimile în timpul preparării. Dacă îndepărtaţi dopul, grăsimea se va scurge în tavă, oferindu-vă posibilitatea să gătiţi mai sănătos. Pentru a îndepărta resturile alimentare utilizaţi racleta şi apoi curăţaţi plita manual, fără a utiliza bureţi abrazivi sau în maşina de spalat vase.

Dimensiune gratar: 50 x 41 x 9,5 (cm).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.