produse

Grătar electric Cuisinart PL50E, 2200W

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 3 ani
Asigurată de: Cuisinart România
Tip: Free Pickup & Return
COD: PL50E
EAN: 3030050103137
Date brute
G: 11,00kg
L: 56,50cm
l: 56,00cm
Î:26,00cm

Descriere

Din oţel inoxidabil, aparatul îţi oferă libertatea unui grătar excelent şi sănătos în confortul bucătăriei, cu ajutorul celor două plăci din aluminiu turnat, detaşabile. Suprafaţa fiecarei plăci de gătit este generoasă, având dimensiunile de 33,5 cm x 23,5 cm. Una netedă şi una cu striaţii de grătar, plăcile sunt acoperite cu un strat antiadeziv Xylan, care nu conţine BPA, şi pot fi folosite în funcţie de ingredientele pe care le doreşti pregătite.

În sprijinul acestui aspect vin şi cele doua termostate independente (care pot indica temperaturi de până la 260°C), asigurând gătirea personalizată a ingredientelor.

Grătarul electric este prevăzut de asemenea şi cu un orificiu de  scrugere şi o tăviţă de colectare a sucurilor şi a grăsimii în exces, simplificându-ţi munca de curăţare, dar mai ales ajutându-te să găteşti sănătos.

Uşor de utilizat şi de curăţat, plăcile grill se spală fără probleme la maşina de spălat vase.

Conceput şi fabricat pe ideile excelenţei culinare şi ale siguranţei, aparatul prevăzut cu două leduri care indica statusul acestuia din timpul gătirii este un ajutor de nădejde în bucătarie, ori de cate ori ţi-ai propus să pregătesti un gratar ca la restaurant.

Date tehnice: putere: 2200 W, culoare - negru, greutate- 9 Kg, dimensiuni aparat - 51,2 x 43,1 x 15,6 (cm), termostat reglabil.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.